SÅ SKETE DET: VI MÆRKEDE VORES LILLE PRINSESSE FOR FØRSTE GANG

48 TIMER: 70% RABAT HOS ZALANDO + SE MIN ORDRE

MINE FAVORITTER:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Godmorgen venner. Sikke et skønt vejr at vågne til! Det tegner da meget godt for weekenden, må man sige! #dansksommer. Jeg kommer dog ikke til at nyde det på terrassen, da Mark og jeg skal en tur i IKEA i dag og kigge på ny sofa. Det glæder jeg mig til! I aften skal jeg til Great Gatsby fest, så jeg skal mødes med nogle af pigerne inden, så vi kan hygge og gøre os klar til fest, og i morgen kommer svigerfar på besøg, og så skal jeg rydde ud i min garderobe, da jeg skal til loppemarked d. 20. august! Yes! Har I spændende planer for weekenden?

Nu hvor jeg har jer, så vil jeg også lige tippe jer om, at Zalando, i anledning af deres 5 års fødselsdag, i (kun) denne weekend har 20-70% på tusindvis af varer for at fejre deres milepæl. Og hvad er ikke bedre end af fejre en fødselsdag (og weekenden) med et sprit nyt outfit, man samtidig kan spare penge på? Jeg er kæmpe fan af Zalando og deres enorme udvalg indenfor både tøj og sko (og faktisk også graviditetstøj, som jeg snart skal have tjekket ud), så jeg kan snildt bruge timevis på at fantasishoppe drømmeoutfits.

Mens jeg sad og lavede det her indlæg, gik jeg deres fødselsdagskategori igennem, og jeg endte selvfølgelig med at lægge en ordre ind, som jeg har lavet en collage med nedenfor. Nogle ting var på udsalg, andre ting måtte jeg bare eje alligevel såsom denne blazer og denne alt for seje læderjakke. De var heldigvis ikke så dyre. Jeg er også allerede begyndt at snuse efter ting til efterårsgarderoben, så de to ting er en meget god start. 😉 I kan se alle deres weekendtilbud her. Jeg håber, at I finder nogle fede ting!

MINE KØB:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ SKETE DET: VI MÆRKEDE VORES LILLE PRINSESSE FOR FØRSTE GANG