Hjem PERSONLIGT EN AKTIV SPILOPMAGER, EN VOKSENDE MAVE OG EN GODKENDT MD-SCANNING

EN AKTIV SPILOPMAGER, EN VOKSENDE MAVE OG EN GODKENDT MD-SCANNING

af Frederikke Egel

UGE 18 | UGE 19 | UGE 20

SEEEE! Nu er det altså ved at være tydeligt, at jeg gror et lillebitte kærlighedsvæsen inde i mig. Mit væsen. Jeg har ventet utålmodigt på, at min lille mave skulle give sig, så jeg for alvor kunne se min skabning eksistere (foruden den faktuelle viden, jeg nu har haft i knap 3 måneder). Den er bare ikke altid nok. For jeg har jo for faen ikke kunne mærke hverken til eller fra, da jeg hverken har haft kvalme (efter uge 10), jag i maven eller nogle som helst andre tegn på, at der var liv derinde de sidste mange uger. Lidt skræmmende, men heldigvis meget normalt. Og egentlig rigtig dejligt, at min graviditet er så ukompliceret, når jeg nu tænker over det…

NU kan jeg dog for alvor både se og mærke, at hun lever, at hun er derinde, og at hun er min, for hun er dæleme aktiv! Hver morgen, hver aften og flere gange i løbet af dagen lader hun mærke fra sig, så jeg lige skal tage hånden ned til maven og bekræfte, at mor har mærket hende. I skrivende stund har hun nu sparket og pjasket rundt i 10 minutter! Hun ligger stort set altid med benene nedad (går jeg ud fra), for hun sparker ud i maven nede fra mit bækken. Det er mest det samme sted, hun sparker fra – lige under buksedellen, ved trussekanten, hvorfor det altså ikke er alle, der får lov at stikke hånden i bukserne på mig og mærke hende. Haha. Hendes positition bevirkede, at min svoger (min lillesøsters kæreste) måtte undvære at mærke hende for første gang forleden, da vi var hjemme og spise hos dem, fordi vi vidst begge fandt det liiige intimt nok, når hun lå så langt nede og puttede sig. Haha. Men åh, hvor jeg nyder det og elsker min lille strutmave med min lille ballademager indeni.

I fredags var vi til misdannelsesscanning/gennemscanning/20-ugers scanning, og alt gik bare så godt. Alle tal er flotte og helt normale, og hun vokser og udvikler sig præcis, som hun skal. Hun er dygtig, er hun! Og jeg glæder mig til, at hun bliver større og større <3 Jeg kan også forstå, at der er ret mange af mine læsere, der selv er gravide. Hvordan går det med jeres graviditet? Og hvor langt er I nu? Jeg vil enormt gerne høre om jer også, så det ikke altid bare handler om mig. Det er så hyggeligt at høre andres historie. Måske I endda også kan få noget ud af at læse om hinanden i kommentarfeltet?

You may also like

6 kommentarer

Lærke B 30. november -0001 - 0:00

Jeg er 33+3. Det er hyggeligt at læse om dine tanker og oplevelser, som jeg allerede har gjort mig:) Dejligt at høre, at du har det så ukompliceret, jeg er i samme båd – har det super (trods relativ stor mave nu) – faktisk lige sat mig i sofaen med min bærbar efter at have slået græs i 40 minutter:)

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hej Linea. Ih, det glæder mig så meget at høre! Tuuuuusind tak! <3 <3 Jo, det tror jeg helt sikkert gerne, at jeg vil snakke lidt mere om. Det med den personlige grænse er vidst overskredet for længst på det her domæne. Haha <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Neeeejj, hvor fantastisk! Ejj, jeg håber, at det går rigtig godt med det hele. Held og lykke! Jeg glæder mig til det bliver min tur! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Ej, hvor fantastisk! Dejligt med sådan en nem graviditet. Og så er vi godt nok tæt på hinanden både med bolig og graviditet. Hihi. Kom endelig til svøming og sig endelig hej til mig. Jeg kan godt være lidt i min egen verden, når jeg træner, så du skal ikke tage dig af, hvis jeg ikke lige ser så overskudsagtig ud, men kom HJERTENS gerne over og sige hej, hvis du beslutter at deltage. Det er så fedt! Held og lykke med det hele :* <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Åh nej dog, hvor har du været uheldig! Men ja, du har ret. Så længe de små har det godt, og man kan sige, at kroppen gør de fleste ting, fordi det er det ‘det kræver’ at skabe liv indeni sig. Så er det bare forskelligt, hvordan ens krop lige reagerer. Glæd dig til at mærke de rigtig spark. Det er SÅ crazy! <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Ih, jeg håber, at MD-scanningen gik godt, og så håber jeg, at du snart kan mærke et ordentlig los derinde fra. Det er SÅ skønt! Hihih. Held og lykke!

Svar

Skriv en kommentar