Hjem Uncategorized JEG SKULLE BARE LIGE HAVE JAKKEN …

JEG SKULLE BARE LIGE HAVE JAKKEN …

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

… og så endte jeg med at købe alle 6 ting. Doh! Men hold nu op nogle fine ting jeg venter med posten, og jeg synes altså, at det er ok, at jeg shopper, når jeg nu også sælger så meget ud af min garderobe (sælger på min Instagramside @frederikkeegel_salg, hvis I vil ind og kigge). Jeg sælger ting, jeg ikke kan passe, for at gøre plads til ting jeg godt kan passe. Det giver da mening, gør det ikke? Lad os lige kigge på, hvad det er, jeg har købt og hvorfor:

1. Blotterjakken. Og nej, jeg mente ikke bloggerjakken, selvom den meget vel kunne døbes det. Den minder mig nemlig om enten en detektiv jakke eller en blotterjakke. Haha, er det bare mig? Selvom begge ting ikke just associerer særligt fede ting, så er jeg ikke desto mindre faldet pladask for jakken. Jeg kan lige se den stylet med et par lækre flare bukser, mine nye Nike sneakers og en hoodie under, og det vil jeg nok også kalde det perfekte venteoutift, så det er klart mine planer med den jakke. Den kan findes her.

2. Pelsloafers. Trenden er ikke død endnu, så jeg tillader mig lige at opgradere min garderobe med endnu et par, der er lidt med fashionable og seje end mine forhenværende, der nok ryger i skralderen. De er godt brugte. Jeg plejer at have ret god succes med River Island og deres produkter, så jeg spår disse en dejlig fremtid hos mig. De kunne også godt gå an til jakken. De kan findes her.

3. Oversize sweatshirt. Jeg har før haft en gul sweatshirt, som jeg var rigtig glad for, så nu vil jeg prøve lykken igen med denne, der har et lidt mere oversize fit med puf ærmerne. Jeg synes, den er så fin, og jeg kan lige se den med en nederdel som denne eller et par (preggo) jeans og boots. Haps! Den kan findes her.

4. Nike Air Max. Go’e gamle. En style jeg efterhånden har ejet et par gange, og som jeg gang på gang vender tilbage til. De er bare pisse fede altså. De kan gøres rå og afslappede, eller pæne og fash, og dét er jeg vild med! I kan se det skønne udvalg af Nike Air Max hos Nelly her og finde lige præcis disse her.

5. Dunjakke. Lige præcis denne dunjakkede sukkede jeg efter hele sidste vinter, men fik aldrig købt den. Jeg endte med at rende i mine skønne pelsjakker, hvilket da også er planen i år, men nu blev jeg altså enig med mig selv om, at jeg godt måtte bruge lidt penge på praktiske jakker, som jeg kan have min mave i – og holde varmen i. Så selvom denne ligger i den lidt dyre ende, så skulle den altså være min, og nøj hvor jeg glæder mig til vinteren allerede! Den kan findes her.

6. Teddy coat. Og nu når vi er ved jakker, som vi har været et par gange i denne ordre, så lad mig da lige smide denne her med i kurven. Dén ser da for skøn ud. Jeg kan ikke finde ud af, om den er lidt cardigan-agtig, sådan en rigtig lækker, tyk, bamset cardigan, eller om det faktisk er en jakke? Det glæder jeg mig til at finde ud af, og uanset hvad tror jeg, at jeg bliver glad for den. Den bliver nem lige at smide uden på et kedeligt outfit, og så er det piftet op igen. Yes! Find den her.

Jeg har virkelig fået ryddet ud i min garderobe, og hver dag finder jeg ting, som jeg ikke kan passe, der ryger direkte i til-salg posen, så jeg argumenterer overfor mig selv (og overfor Mark), at det er ok, at jeg shopper så meget i øjeblikket, når jeg også rydder så meget ud. Det er nok både det kommende sæsonskift og så min voksende mave, der giver mig den vildeste lyst til at shoppe. Er jeg den eneste?

You may also like

Skriv en kommentar