GRWM: GØR DIG KLAR MED MIG + LIFE UPDATE (VIDEO)

SES VI PÅ SØNDAG TIL TRADONO LOPPEMARKED?

søndag d. 20. august har jeg endnu engang stand på mit favoritloppemarked Tradono. Fra kl. 11-17 står jeg på Israels Plads og sælger ud af hele min garderobe sammen med en masse andre skønne piger og min storesøster. I takt med at mine mave vokser sig større (yay), vokser jeg også ud af mit tøj (damn), hvorfor jeg simpelthen har revet alt ned fra hylderne og på groveste vis sorteret alt det fra, som jeg ikke kan passe (hvilket er stort set hele min garderobe….) Jeg har derfor omkring 4 proppede IKEA poser og 3 overfyldte flyttekasser med tøj og sko + en masse beauty.

Jeg har alt fra lækre læderjakker, strikke, kjoler, bukser, jeans til sneakers, støvler, nederdele, t-shirts og meget mere med, og alt sammen er i skønneste stand. Jeg sælger til rigtig gode priser, så mit kære tøj kan få nye ejere, og jeg kan få plads til nyt tøj. Jeg håber, at I har tid og lyst til at komme forbi og sige hej, hvis I alligevel er i Københavnsområdet. Uanset om I køber noget eller ej. Ses vi mon?

Pssst: I kan tjekke min salgsprofil ud på Instagram for at se nogle af de ting, jeg tager med og sælger @frederikkeegel_salg.

HVAD?
Gratis Tradono loppemarked med en maaaasse lækkert tøj til gode priser

HVOR?
På Israels Plads, lige overfor Torvehallerne

HVORNÅR?
Søndag d. 20. august kl. 11-17

HVORFOR?
Fordi alt mit fine tøj fortjener en ny, kærlig ejermand (der kan passe det) <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRWM: GØR DIG KLAR MED MIG + LIFE UPDATE (VIDEO)