NIKE AIR MAX 95

LEOPARD KJOLE, NIKE SNEAKERS OG LÆKKER MORGENMAD

INDEHOLDER REKLAMELINKS

NA-KD KJOLE (her) | NIKE SNEAKERS (her)

Glædelig weekend venner. Har I dejlige planer? Min weekend er stille og rolig, og det er lige, hvad jeg trænger til. I dag har Mark og jeg ingen planer, og vi har besluttet, at vi godt må springe træningen over og hygge i stedet for. Så vi vil gå os en tur om lidt, tage et smut forbi posthuset, hvor jeg skal sende og hente et par pakker, og så finde noget god mad og slik til i aften, hvor den står på sofahygge i vores nye sofa. Aaah. I morgen skal jeg på Tradono loppemarked, så jeg har brugt den sidste uge på at sortere hele min garderobe og rydde ud, og der er seriøst ikke ret meget tøj tilbage nu. Jeg kan nemlig ikke passe noget af det alligevel. Haha. Det bliver skønt at få det solgt i morgen, så det ikke fylder, og så jeg har en undskyldning for at shoppe en masse nyt både nu og efter fødslen. Hæhæ

I går hoppede jeg i min nye, allerede elskede Leopardkjole. Hold kæft, hvor er den flot! Og behagelig! Og der var mange, der kiggede og pegede på den, da jeg kom gående igennem byen. Haha. Lidt underligt, men jeg forstår dem godt. Den er så fin! Det var jo egentlig denne fra Gestuz, der fik mig til at falde for leopardmønsteret igen, men da jeg så denne til halv pris, var jeg solgt. Og jeg er så glad for den! Jeg har taget min i str. L, så jeg har god plads til mave og andre ting, der vokser, men jeg vil sige, at den er rimelig true to size, så I bare skal købe jeres almindelige størrelse.

Min leopardkjole kan findes lige her, mens den fra Gestuz kan findes her. Den er dog lidt billigere hos Zalando her. Bare et tip. Jeg håber, at I får en fantastisk weekend, og at vi ses til loppemarked i morgen!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIKE AIR MAX 95