KNIT SEASON | 9 PERFEKTE STRIKKE

PÅ FARTEN DET NÆSTE STYKKE TID + LINK TIL MIN NYE KJOLE

INDEHOLDER REKLAMELINKS

LOST INK KJOLE via ZALANDO (her)

I går hoppede jeg i min nye, lækre (og billige) kjole, pakkede min kuffert og tog 888 bussen til Fyn, hvor jeg skal tilbringe den næste uges tid. Ikke rigtig af nogen speciel årsag, andet end at Mark alligevel er væk på forretningsrejse og træningslejr med håndbold resten af ugen, hvorfor jeg lige så godt kunne bruge min alenetid hjemme hos mine savnede forældre. Jeg elsker at komme hjem til mine forældre, både fordi man bliver forkælet og nusset op, men også fordi der er en hel særlig ro over mit barndomshjem og mine forældre rutiner, som jeg sætter enormt meget pris på. Særligt når jeg selv har haft en travl periode.

Der har nemlig været fart på her på det sidst og er det også de næste 14 dage, så jeg er lidt spændt på, om jeg dør totalt undervejs, eller om jeg kan få slappet nok af. Det er i hvert fald planen, at jeg her hos mine forældre i Faaborg skal have indhentet noget arbejde, men også have slappet godt af. Jeg har været lidt presset med deadlines og en masse planer på det sidste, og det kan altså mærkes ekstra meget på kroppen, når man er gravid, synes jeg. Jeg skal klart vende mig til at tage hensyn til min ‘nye’ krop, og det gør jeg bedst ved at lytte til den. Så de næste par dage nyder jeg i dejlige Faaborg med min familie, og så støder Mark til os på søndag efter en uge adskilt. Det er vi altså ikke vant til. Haha. Mandag tager vi til Århus i et par dage i forbindelse med et par møder, og derefter tager jeg til Stockholm. Så ja, der er fart på. Det er heldigvis nogle gode og dejlige ting, der er i vente, men det bliver heftigt.

Læs også: En slags opdatering: baby, bolig og blog

I går, inden jeg tog bussen kl. 13, fik jeg filmet to nye videoer til jer, som jeg skal have redigeret og uploadet på min Youtubekanal, da jeg rigtig gerne vil give den gas derinde det næste stykke tid. Jeg synes, at Youtube er enormt sjovt, og så er det fedt at varierer mit arbejde mellem blogindlæg og videoer. I har også taget helt vildt godt imod mine seneste to videoer, og så er der kommet rigtig mange nye følgere til. Vi er næsten oppe på 6000 abonnenter. Bum!

Udover Youtube, så bruger jeg også ret meget tid på at få styr på min nye blog, som jeg snart rykker permanent over på. Jeg kan slet ikke vente, og jeg har næsten lyst til at gemme alle mine indlæg til den nye blog er på plads, så I kan komme derind og kigge og læse alt om, hvad der sker i mit liv. Men altså, der går lige et par dage med bloggen endnu, og I kender mig jo – jeg kan ikke lade være med at skrive indlæg, så bloggen kommer altså ikke til at stå stille. Haha. Der kommer forresten også snart nogle flere indlæg om både baby og blogland, som I efterspørger, men de indlæg vil jeg gerne gemme til den nye blog er oppe og køre.

Læs også: 9 perfekte strikke og 20 maxikjoler jeg godt gad eje

Nu vil jeg få rundet det her indlæg af, inden det bliver for langt. Jeg ville bare lige give jer en lille opdatering på, hvad jeg render og laver, og hvad der kommer til at ske det næste stykke tid. Jeg føler, at jeg har så mange bolde i luften lige nu, og jeg glæder mig til at færdiggøre nogle af dem og få lidt mere ro på. Haha.

I kan finde min fine kjole her, min Youtube her, og så kan I følge med inde på Instagram, hvor jeg opdaterer hver dag under @frederikkeegel.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNIT SEASON | 9 PERFEKTE STRIKKE