Hjem SAMARBEJDER MINE 5 FAVORIT MAKE-UP PRODUKTER (OGSÅ PÅ FARTEN)

MINE 5 FAVORIT MAKE-UP PRODUKTER (OGSÅ PÅ FARTEN)

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAMELINKS

SANDSTONE SCANDINAVIA MAKE-UP PRODUKTER
Find links og beskrivelse af alle produkterne i bunden af indlægget

I går lavede jeg en mini-tutorial på min Instagram story, hvor jeg lagde min make-up, inden Mark og jeg skulle ud og spise her i Århus. Der var stor interesse for de produkter, jeg brugte i videoen, så jeg tænkte, at jeg også lige ville dedikere et indlæg til mine 5 go-to favoritprodukter, som jeg altid bruger – både derhjemme og når jeg er på farten.

Find links til alle produkterne i bunden af indlægget

Alle 5 produkter er fra Sandstone Scandinavia, som er et make-up brand, jeg er blevet enormt glad for her under min graviditet (og med sikkerhed også forbliver efter). Sandstone er nemlig et danskproduceret og hudvenligt make-up mærke helt uden parfume og parabener, hvilket er enormt rart at vide både i almenhed, men i særdeleshed også nu når jeg nu groer et lille væsen inde i min mave. Udover at have gennemførte og lækre produkter, så er Sandstone også kendt for deres ‘lav-selv-paletter’, hvor man selv kan sammensætte både sin contour, highlight, blush og øjenskygger palette, så man er sikker på, at man får en palette, der passer lige til ens hudtone og behov. Jeg har både sammensat mit contour kit samt min highlight og blush palette, og så har jeg to øjenskyggepaletter, jeg også selv har bygget.

Jeg har tidligere omtalt mit highlight/blush kit her på bloggen, efter jeg viste det på Instagram og fik en hulens masse henvendelser på det, og det er altså stadig den palette, jeg bruger til det. Men inden jeg påfører highlighter og blush, bruger jeg de andre produkter inden, og dem kan I læse mere om nedenfor. (I kan også se mig lægge min hverdags make-up med disse produkter i denne video, hvis I ikke nåede at se det på Instagram)

MINERAL PRESSED FOUNDATION POWDER
Som base og foundation bruger jeg flittigt min Mineral Pressed Foundation Powder, der er en foundation i pudderform. Personligt kan jeg bedst lige et naturligt og let make-up look til hverdag, hvorfor jeg ikke bruger en tung eller helt dækkende cremefoundation. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad man har af præferencer, og hvordan ens hud er, men hvis du egentlig bare trænger til at udjævne din hudtone med almindelig dække, så kan jeg varmt anbefale denne. Jeg har den i farven N5. Sandstone har dog også almindelige foundations her, og der bruger jeg denne til fest.

BRONZING POWDER ‘407: SUNKISSED’
For at give mig selv lidt farve bruger jeg denne ret mørke bronzer i farven 407 Sunkissed med en smule shine i. Det er ikke glimmer, men mere sådan en skinnende finish, så man ikke ser helt tør og mat ud. Den har sindsygt god pigmentering, så der skal ikke alt for me
get på børsten første gang. Det er bedre at bygge den op end at tage for meget på. Jeg taler fra erfaring. 😉 Haha.

CONTOUR POWDER KIT ‘FAIR’
For at markere mine kindben og andre træk i ansgitet, bruger jeg denne contour palette. Jeg har selv bygget min, men det er faktisk præcis sammen farver som der er i denne standardpalette, og den passer helt perfekt til min hudtone. Der er både en lys farve til under øjnene, og så er der en mørk, kold farve samt en mørke, varm farve. Den perfekte kombination, synes jeg! Men ellers kan man jo bygge sin egen ud fra alle farverne her.

HIGHLIGHT/BLUSH KIT
Åh, ja. Mit elskede kit. Jeg får enormt mange spørgsmål omkring denne palette, når jeg viser den frem, og det kan jeg virkelig godt forstå, for særligt highlight farverne er for vilde! Jeg har denne, denne og denne farve, men hvis jeg skal fremhæve én, så er dette klart min favorit, og den kan købes som et seperat produkt (her), hvis man ikke vil have hele paletten. Den er så smuk til både kindben, næsetip, læber og bryn og har vildt god pigmentering. Mine blush farver er denne, denne og denne, og der er denne min favorit fordi den er mat, så den bruger jeg klart mest.

VANDFAST MASCARA ‘JET BLACK’
Afslutningsvis er jeg blevet sindsygt glad for min vandfaste mascara, der har det bedste hoved til at påføre make-up. Der skal seriøst meget til, før den her mascara klumper og klistrer vipperne sammen, så den bruger jeg altid. Hvis jeg skal have tungere mascara tilføjer jeg en med mere volumen, men bruger denne til at sikre mig at det ikke klumper. Den er så god!

Udover deres lækre produkter, så bruger jeg også flere af deres veganske børster, som er enormt bløde og lækre at bruge. De fordeler make-up’en virkelig flot på huden, og så kommer de i alle de slags børster, som man skal bruge. Se hele udvalget her.

Sandstone forhandles både online på deres egen hjemmeside her, hos Matas her og hos Magasin her, samt fysisk hos Magasin Kgs. Nytorv og Salling i Aalborg og Århus.

Hvis I skulle ligge inde med flere spørgsmål, må I endelig stille dem, og så besvarer jeg dem meget gerne. Ellers er der ikke andet tilbage end at sige god shopping! Det her er de bedste produkter indenfor dansk make-up!

You may also like

Skriv en kommentar