MIN NYE FLYVERDRAGT

LØRDAG PÅ SOFAEN

GINA TRICOT BLAZER (her) | JUST FEMALE JAKKE (her) | CHANEL TASKE (her) | PRADA SOLBRILLER (her)

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om jeg vil savne dage som disse, når jeg til december har født den lille guldklump, der i skrivende stund stikker både arme og ben ud igennem mit maveskind (sådan føles det i hvert fald. Hun er en stærk lille en). I dag (og faktisk også i morgen) er nemlig sådan en af de dage, hvor jeg slet ikke har nogle planer og ikke har i sinde at få det. Hvis jeg vil blogge, så blogger jeg, hvis jeg vil se film, så er jeg film, hvis jeg vil sætte ting til salg på min Instagramside, så gør jeg det (hvilket jeg faktisk startede dagen med at gøre), men som udgangspunkt har jeg ingen faste planer.

Normalt plejede jeg at elske de her dage – jeg så endda frem til dem, selvom de kunne være uger væk. Friheden er enormt befriende, og man skulle tro, at det var ‘lige det, jeg trængte til’ efter en travl periode, men faktisk synes jeg, at det er lidt kedeligt.. Jeg bemærker det nok mest, fordi Mark heller ikke er hjemme i dag, og mange nuværende mødre vil nok bande og svovle over mig, (og på et tidspunkt vil jeg sikkert også rulle øjne af mig selv for at have skrevet netop det her), men lige nu ville jeg ønske, at jeg havde min lille prinsesse ved min side nu, så jeg kunne ligge og kigge hende i øjnene, nusse hende, snakke med hende, gå en tur i regnen, trøste hende, lege med hende, træne med hende. Mange af tingene gør jeg igennem maven allerede på nuværende tidspunkt (altså nusser og snakker), men det er ikke helt det samme som at have hende fysisk hos mig (omend jeg ikke engang har mødt hende endnu), men kan I følge mig?

Jeg ved godt, at det ikke kun er lutter lagkage med en baby, og det kan også være, at hele min lørdag var gået med at trøste en grædende baby, men selvom der er 15 uger tilbage af min graviditet, så er jeg simpelthen så klar til at tilsidesætte de her dage, hvor det bare kun handler om mig, og så i stedet fokusere på det lille liv, som gror inde i mig. Jeg glæder mig simpelthen så meget til de fantastiske stunder, til de hårde, udfordrende stunder og til de uforudsigelige stunder, vi kommer til at have. Så længe det er med hende. Og Mark. Mark bliver en fantastisk far, og jeg glæder mig sådan til at se dem sammen. Han er dog ude med loge-drengene i dag, så han keder sig nok ikke. Haha.

Nu vil jeg også prøve at nyde min fridag, så jeg ikke om et par måneder sidder med gylp på tøjet og en grædende baby i armen og fortryder, at jeg ikke bare gik i Netto og købte alt det slik, jeg kunne have lyst til og lagde mig på sofaen for at se serier og film. Det regner jo trods alt, så hvad bedre er der at lave? 😉 Hvad har I af planer i weekenden? Skal I til Guldtuben i dag? I byen? Slappe af? Passe børn?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE FLYVERDRAGT