10 TING JEG IKKE VIDSTE OM AT VÆRE GRAVID

20% RABAT PÅ MINE FAVORITTER + ALLE NLY BRANDS

NELLY SKO (her) | NELLY JAKKE (her)

NELLY JAKKE (her) | NIKE SNEAKERS (similar)

NELLY STØVLER (her) | NELLY TOP (her)

NELLY TOP (her) | NELLY SKO (her)

Hey piger (og drenge). Jeg ville lige tjekke ind og dele en rabatkode med jer, der giver 20% rabat på alle Nellys egne brands. Det vil altså sige et kæmpe udvalg af enormt lækre og moderne items fra Nellys egne brands (som de efterhånden har en del af). Se dem alle her.

Koden er: FILTER og skal bruges ved kassen her.

Som I ved, så er jeg mega glad for Nelly og mit samarbejde med dem. Nogle af de ting jeg bruger allermest er fra Nelly, hvilket I nok godt kan fornemme på ovenstående billeder, så jeg kan altså virkelig anbefale at tjekke deres sortiment ud, nu når I kan spare lidt penge. Men det er på eget ansvar. 😉 Hæhæ. Nedenfor har jeg fundet mine favoritter her på det seneste.

Nu vil jeg nyde lidt lækker mad fra 42RAW, som jeg har hentet til min søster og jeg. Må I have en dejlig (shoppe)aften.

1 HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

1 HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE VIDSTE OM AT VÆRE GRAVID