Hjem SAMARBEJDER VIDEO: GRWM + VLOG: HVISKXMARIAKRAGMANN EVENT

VIDEO: GRWM + VLOG: HVISKXMARIAKRAGMANN EVENT

af Frederikke Egel

Hey tøser. Nogen der er friske på en lille make-up tutorial og et blogevent med mig og alle mine skønne damer? Så kig med i videoen foroven. 😉 Videoen er lavet i samarbejde med Sandstone Scandinavia*, som er et nyt dansk make-up mærke, der laver produkter uden parfume, parabener og andre allergifremkaldende stoffer. De har en kæmpe kollektion af sindsygt lækre produkter, som jeg også har vist frem et par gange for jer. Jeg bruger trygt Sandstones make-up produkter hver dag her i min graviditet, fordi jeg ved, at de indeholder så lidt kemikalier og unødige ingredienser som muligt, og det synes jeg er enormt betryggende – særligt når jeg gror et lille væsen inde i mig, der får alle de kemikalier, som jeg påfører min krop og indtager. Jeg har før omtalt mine 5 favoritprodukter derfra, som I kan læse om her.

I videoen lægger jeg min make-up og tagertil event i Tod’s samt til min søde veninde og kollega Maria Kragsmanns smykkelancering for Hvisk. I kan se hele Marias kollektion HER*. Der er så mange fine smykker!

Jeg håber, at I kan lide og bruge videoen. Husk at følg mig på Youtube her.

Se også: Sådan styler jeg mit hår

PRODUKTER BRUGT I VIDEOEN (reklamelinks): 
Primer: Camera ready HER*.
Concealer: N25 HER*.
Foundation: Mineral Pressed Foundation Powder PC4 Sand HER*.
Mascara: Jet Black (Waterproof) HER*.
Bronzer: 407 Sunkissed HER*.
Contour kit: Fair HER*.
Highlight/blush kit: Palette HER*. Øverst: 1. HER* 2. HER* 3. HER*. Nederst: 1. HER* 2. HER* 3. HER*
Eyebrow kit: Palette HER*. Farve 1. HER* 2. HER*.
Clear Brow Gel HER*.
Eye Shadow Palette: Palette HER*. Øverst: 1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER*. Midterste: 1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER*. Nederst: 1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER*
Mascara: Black HER*.
Sandstone make-up børster HER*.

Se også: Min hudplejerutine morgen og aften

You may also like

Skriv en kommentar