NÅR MAN ... #2 | BERØRING AF MAVE, SEJE SNEAKERS OG STRÆKMÆRKER

I MIN SHOPPINGKURV #2 | OVERSIZE STRIK, FINE SKJORTER OG BLOGSNAK

1. HER* 2. HER* 3. BLUSE*/BUKS* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

Jeg er så heldig, at en del af mit job som blogger består i at kigge på usandsynligt meget tøj – både online og fysisk. Vi render jo til events, modeuger og messer for at se de nye styles og kommende tendenser flere gange om året, og det er altså ret luksus. Men det gør også, at man liiiidt oftere kommer til at shoppe noget, som måske var mere nice-to-have end need-to-have qua vores konstante omgang med lækkert tøj. Det gør mig dog ikke noget, så længe min pengepung kan holde til det. 😉 Tit er vi jo også så snot forkælede, at vi må låne tøjet eller får det foræret (her skal vi godt nok betale skat af det), men det hjælper trods alt lidt på det, så vi stadig kan være med på de nyeste styles og tendenser, men ikke skal tømme pengepunge allerede den første uge i måneden.

Jeg kan dog ikke lade være med at smide ting i min shoppingkurv, som jeg gerne vil have fingre i. Så ved jeg, hvor det ligger, hvis jeg nu ikke kan lade være med at tænke på det eller ganske enkelt finder på en god undskyldning for at købe det (som sker i de fleste tilfælde).

Reklamelinks: I øjeblikket har jeg, foruden alle disse ting, kig på ovenstående fra Gina Tricot*, Na-kd* og Ellos*. Jeg har særligt forelsket mig i denne lækre strik*, disse støvler* der har den perfekte højde, denne skjorte* og denne fine kjole*. men helt ærligt, så kunne jeg eje alle tingene. Med god samvittighed. Også dette lidt skøre joggingsæt* (det fås også i grå her). Er det ikke nogle flotte ting?

Nedenfor har jeg fundet en række flotte skjorter fra Gina Tricot*, da jeg lidt føler, at jeg mangler flotte bluser i min garderobe. Jeg ender altid med at hoppe i t-shirt eller striktrøjer, så jeg overvejer kraftigt denne skjorte*. Hvad synes I? Er det dumt med min store mave?

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ... #2 | BERØRING AF MAVE, SEJE SNEAKERS OG STRÆKMÆRKER