4 PRISVENLIGE, TRENDY OG MEGA FLOTTE FRAKKER

BLOGGENS ÆLDSTE BILLEDER OG INDLÆG (ET LILLE GENSYN)

I forbindelse med flytningen af min blog har jeg været alle bloggens 1300 indlæg igennem for at tjekke thumbnails, links, billeder, tekst osv. for sikre at alt ser ordenligt ud og virker. Det har resulteret i et godt gensyn med gamle billeder og indlæg, som jeg tænkte, at jeg lige ville dele med jer. I er jo rimelig glade for mine ‘Forbudte bloggerbilleder’-indlæg, hvor jeg viser den mindre polerede bloggerside frem. I små banditter. 😉 Så jeg tænkte, at det måske også var meget sjovt at kigge lidt tilbage på min tid som blogger her på domænet.

Læs også: Min unge bloggerdage fra 2009 (Stylegallery)

Dette billede er fra Australien, 22. december 2012. Jeg startede bloggen i forbindelse med min 3 måneders rejse til Australien, hvorfor de allerførste indlæg er derfra. Jeg har lavet 8 billededagbøger + en masse andre indlæg fra min tid i Down Under. Det er altid fuldstændig fantastisk at kigge tilbage på den tid, og jeg er så glad for og taknemmelig over alt det, som bloggen har ført med sigI kan se og læse billededagbog 1 her, 2 her, 3 her, 4 her, 5 her, 6 her, 7 her, 8 her.

Om jeg var inspireret af Fanny Lyckman dengang? Det tror jeg nok. Hun var med sin rå, sexy og ‘ligeglade’ stil baggrunden på min computer i meget lang tid, og jeg kunne besøge hendes blog 3-4 gange om dagen i håbet om, at der var kommet nye indlæg. Den dag i dag læser jeg ikke hendes blog længere, men jeg takker hende stadig for at give mig mod til at eksperimentere med min stil. Omend det ikke altid er lykkes helt så godt. 😉 Hvad siger I forresten til min hårfarve? Læs hele indlægget og se flere billeder her.

Vil I se, hvordan Mark og jeg boede i vores første lejlighed i 2013? Det er ikke just kønt. Der er ret meget genbrug, DIY og ja, noget jeg ikke engang ved, hvordan jeg forklarer. Det er en god (dårlig) blanding af ting, som Mark havde med fra sin tidligere bolig og så mig med en idé om, at jeg var bolig-DIY-inspirations-guru.. Wtf?! Jeg byggede/malede blandt andet vores palleseng selv. Og så kan I se vores flotte soveværelse her. Åh gud! Læs indlægget og se billederne fra hele vores lejlighed her.

Læs også: The story of me and Mark (2014)

Dette indlæg er fra 2014, og er et outfit jeg meget vel kunne finde på at hoppe i den dag i dag. Det er forholdsvis simpelt, men ser alligevel ret skarpt ud, hvis jeg selv skal sige det. Desuden savner jeg det lyse hår, der stikker ud under huen. 😉 Jeg tog mange af denne slags outfit billeder på vores vej på Østerbro den gang. Ofte var det Mark, der var min kameramand, men rigtig mange gange tog jeg også mit kamerastativ med ned og tog billeder med selvudløser. Det gav tit publikum, hvilket jeg godt forstår. Det kunne jeg nok ikke finde på den dag i dag. Haha. Læs hele indlægget og se flere billeder her.

Åh, hvor jeg husker, at jeg KÆMPEDE med at holde de her balloner oppe, fordi de var pustet op manuelt … Rookie mistake. Det var et yderst kikset forsøg på at tage smukke, elegante fødselsdags-ballon-outfit-billeder som de smukkeste svenske piger gjorde. Altså det gik, men det er sgu lidt halvhjertet. 😉 Læs indlægget og se flere billeder her. Lur forresten lige ‘pagen’ i indlægget. Det var dælme kort mit hår!

Da jeg kom hjem fra min 3-måneders rejse til Australien, var Mark i mellemtiden flyttet til Norge for at spille håndbold. Jeg var i Danmark i én dag for at se min familie og tog derefter direkte fra +29 grader til minusgrader for at besøge ham i et par uger. Det var SÅ dejligt at se ham, og vi havde en rigtig god tid i Norge. I kan se lidt billeder derfra her og her.

Læs også: Sådan startede jeg med at blogge

Sommeren 2013 hoppede jeg i en retro Adidas t-shirt, som jeg fik af min svigerfar, og det blev en af mine mest efterspurgte items. Det væltede ind med beskeder og kommentarer omkring, hvor blusen var fra (og det var altså bare et fund fra Thailand, så det kunne jeg ikke rigtig hjælpe med. Haha). Det var dog rigtig sjovt for mig at prøve, hvordan det føltes at være ‘populære, for bloggen var indtil denne sommer bare tiltænkt familie og venner i forbindelse med mine rejser. Det var egentlig nok med til at give mig mere blod på tanden i forhold til outfitbilleder. Læs indlægget og se flere billeder her.

Altså, det her er jo et outfit, jeg stadig kunne finde på at hoppe i, men det er skudt med kamerastativ og selvudløser hjemme i min svigermors have, og dét kunne jeg nok ikke finde på længere. Men dengang, dér skulle billedet bare i kassen. 😉 Jeg husker, at jeg selv var ret meget ovenpå over de her billeder. Haha. Læs indlægget og se flere billeder her.

Dette billede er fra sommeren 2014, hvor Mark og jeg var i Tyrkiet på ferie sammen. Jeg husker tydeligt, at jeg sagde til Mark, at jeg ikke var helt tilfreds med min bikinikrop, så han skulle nok få lov at slippe for at tage billeder af mig på denne ferie.. Hvad fanden snakkede jeg om?! Nogen gange kan man fandme være selvkritisk, hva’? Efter første billede endte jeg også med at sluge mine egne ord, og så blev der ellers skudt billeder en masse. Stakkels Mark 😉 Nu sidder jeg og drømmer om nogensinde at få en krop tilnærmelsesvis så tonet som min 21-årige jeg. Se flere billeder her og her.

Nogen der kunne tænke sig at se mig farver mig selv ombré? Den første og eneste gang jeg farver mit eget hår. Med god grund. Resultatet taler for sig selv. 😉 Se billeder og videoen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 PRISVENLIGE, TRENDY OG MEGA FLOTTE FRAKKER