VIDEO: DET LAVEDE JEG I GÅR | EVENTS, TØSEHYGGE, GOODIEBAGS

ET FARVEL OG TAK FOR DENNE GANG

Som de faste læsere her på domænet ved, så var jeg så heldig at blive prikket på skulderen af Sneglcille og Cana Buttenschøn sidste sommer. De spurgte, om jeg ville være en del af det kontorfællesskab, som de var i gang med at stable på benene. Det, der i daglig tale hedder ‘Andedammen (CPH)’. Og dét ville jeg gerne (Læs mere her)

Jeg ved ikke, hvor det forgangne år er blevet af, men intet mindre end fantastisk har det været – på rigtig mange punkter både personligt og arbejdsmæssigt for mig, men lige netop dette, det her utrolige fællesskab, er jeg lidt ekstra stolt over at have været en del af, siden jeg færdiggjorde min bacheloruddannelse og tog springet som fuldtidsinfluencer.

Læs også: Hvem er jeg?

Min kontorplads i Andedammen, som har været med til at give mig en enormt god grobund for livet som selvstændig samt bidraget med rigtig mange gode sociale og arbejdsmæssige stunder, måtte jeg dog desværre sige farvel til i sidste uge. Jeg har nemlig valgt at opsige min plads, så jeg ikke skal have dårlig samvittighed over ikke at dukke op, når jeg nu bliver mere og mere gravid og på et tidspunkt popper en baby ud, som skal have al min opmærksomhed og kærlighed de næste mange måneder.

Læs også: Sådan startede jeg med at blogge

En enormt ærgerlig omend nødvendig og helt rigtig beslutning, kan jeg mærke. Jeg savner allerede mine damer og har allerede manglet at kunne hoppe ind forbi kontoret og få arbejdet et par timer mellem møder og events, men i takt med at jeg bliver tungere, tykkere og mere besværet i min dagligdag, er det nu engang den helt rigtige beslutning.

Jeg håber dog rigtig meget, at jeg kan vende tilbage til min plads, når jeg har indfundet mig i livet som mor og fundet en rutine for mig og lille fisen. Heldigvis ser jeg alle mine skønne damer rimelig jævntligt, så selvom jeg ikke kommer til at omgåes med den på daglig basis længere, så slipper de hverken helt for mig, eller jeg slipper for dem. <3

I mellemtiden vil jeg bare sende al min kærlighed til mine damer derinde og opfordre alle til at være del af så unikt et fællesskab, hvis I får muligheden. Nu er jeg klar på at se, hvad livet som selvstændig influencer og mor bringer med sig. Jeg forudser allerede, at det skal blive rigtig, rigtig godt med de planer, jeg har på tegnebrættet og det team, jeg har i ryggen, som I nok skal høre mere om på et tidspunkt.

Læs også: Den ultimative guide til at starte en blog

Skriv en kommentar

 • Julie

  Hej Frederikke.

  I forbindelse med din seneste video om designer tasker vil jeg høre ad, om du kan hjælpe en nybegynder en smule:
  – Kan man regne med at der kommer udsalg på de dyre sider her til efteråret i klassiske tasker som Gucci dionysus, Valentino osv?
  – Hvad har du givet for dine Second hand Chanel? Synes prisen svinger meget på dba!

  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hej Julie,

   – Der plejer meget sjældent at være udsalg online, men nogle gange kan man finde en udsalgsafdeling i de fysiske butikker – jeg ved i hvert fald, at Yves Saint Laurent har 30% rabat ved de store udsalgstidspunkter på takser, tøj og sko.
   – Priserne svinger rigtig meget både på DBA, Trendsales og Vestiaire Collective, så man må mærke efter i sin mave, om man synes, at prisen er fair. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKKE <3 så fin på det første billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: DET LAVEDE JEG I GÅR | EVENTS, TØSEHYGGE, GOODIEBAGS