HER ER KODEN TIL NELLY VIP SALE

VIDEO: DET LAVEDE JEG I GÅR | EVENTS, TØSEHYGGE, GOODIEBAGS

FØLG MIG PÅ YOUTUE HER

VILA JAKKE (her*/similar*) | JACQUELIN DE YONG KJOLE (her* UDSALG) | HVISK x MARIA KRAGMANN SMYKKER (her*) | NIKE SNEKAERS (her*) | SANDSTONE LÆBESTIFT (her*)

I går var en lidt travlere dag end normalvis, men alligevel skildrer den meget godt min hverdag, der ofte byder på en blanding af møder, arbejde ved computeren, filmning, events, sparring med veninder/kollegaer osv. Jeg tænkte derfor, at jeg ville hive mit kamera med mig rundt, da jeg i går var til intet mindre end 3 events, havde en aftale med Sandra og Maria, skulle til middag, i biografen og først var hjemme kl. 22 efter at have forladt lejligheden 8.30. Det var en mega lang, men dejlig dag propfyldt med skønne ting.

Jeg håber, at I kan lide videoen! 🙂 Husk at følg min Youtubekanal her.

Skriv en kommentar

  • Mette V

    Hej Frederikke! Super god video. Hvilket kamera bruger du til at vlogge med? Er selv på jagt efter et 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ER KODEN TIL NELLY VIP SALE