MIN NYE JAKKE OG WEEKENDPLANER

VIDEO: MINE MEST BRUGTE ITEMS I SEPTEMBER

FØLG MIN YOUTUBE KANAL HER

Hej damer. Byd velkommen til min første video i en ny føljeton på Youtube. Hver måned vil jeg lave en ‘My Most Worn Items’ video over de items, jeg har brugt allermest i den forgangne måned. Så i denne måned fremhæver jeg de ting, jeg har været allermest glade for i september. De fleste af tingene har I set på min Instagram et par gange, så de skulle selvfølgelig nævnes. 😉 Nedenfor finder I links til alle tingene eller lignende. Husk at følg med på Youtube HER, så I bliver opdateret, når der kommer nye videoer. Jeg håber, at I kan lide den 🙂

PRODUKTER FRA VIDEOEN:
Nelly trenchcoat HER*.
Minimum jakke HER*.
Nelly choker bluse hvid SIMILAR*, blå HER*, sort HER*.
Nelly strikkjole SIMILAR*.
ASOS strikkjole SIMILAR*.
H&M graviditetsbukser SIMILAR*.
Missoni sæt SIMILAR*.
Skechers sneakers hvide HER*, sort HER*.
Nelly Chelsea boots HER*.
Chanel taske SIMILAR*.
Dolce & Gabbana clutch HER*.
Prada solbriller HER*.
Alexander McQueen solbriller HER*.
Hvisk x Maria Kragmann smykker HER.
Daniel Wellington ur HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE JAKKE OG WEEKENDPLANER