Hjem RANDOM NÅR MAN … #4 | SCANNING, FORBUD & TØJSALG

NÅR MAN … #4 | SCANNING, FORBUD & TØJSALG

af Frederikke Egel

Så er vi klar til endnu en uge, men inden da skal vi lige kigge lidt på de seneste par dage. De har nemlig budt på en masse hygge og gode stunder, MEN det kommer næste uge altså også til. Læs bare med her:

Læs også: Når man … #3 | Kærestebilleder, Sverige og store beslutninger

Når man …

… har fået forbud mod at se sin lillesøster, der er hjemvendt fra en måned i Ghana i forbindelse med sit sygeplejerskestudie, af ens egen mor, fordi hun har været på netdoktor og læst om potentielle sygdomme, som min lillesøster kan være bærer af.. Og dem vil hun ikke risikere, at mig og baby bliver smittet med. Tak mor. Og tak Google! Så Facetimer vi da bare.

… elsker sin mor for at være så opmærksom og betænksom på farlige risici – både som gravid og ikke som gravid. Mark har også fået forbud, fordi han skal hjem til mig og baby, så vi må tidligst se min søster (og resten af familien, fordi de har besøgt hende) om en uge. Haha

… stadigvæk er fuldstændig vild med sin nye jakke, der skulle vise sig at sidde endnu flottere og være endnu pænere i virkeligheden end først antaget ved køb #win (Overvej forresten også lige den her jakke*. Den er da for pæn!)

… glæder sig ualmindeligt meget til at hilse på sin lille datter til 3D scanning på onsdag. <3 KOM ONSDAG!

… generelt har en virkelig god, men virkelig travl uge foran sig, så er det godt at starte mandagen med at blogge fra sin seng, inden man skal til aqua fitness sammen med de andre pensionister. 😉

… har fået den fineste, fine Bedside Crib hjem til sin prinsesse, så hun har alle forudsætninger for at sove godt og trygt, når hun kommer ud til os til december. Hold op, jeg glæder mig!!

… skal til barnedåb for 3. weekend i træk, så ved man, at man er blevet voksen. Eller i hvert fald ældre. Snart er det ens egen tur.

… lurer på smukt tøj fra udsalgskategorierne; se bare disse*, denne*, denne*, denne*, denne* og disse*.

… har haft det bedste vennepar med den dejligste datter overnattende siden torsdag, fordi de er ved at renovere hus. Det er simpelthen så hyggeligt, og vi får testet både hjemme, søvnen og tålmodigheden af, inden vi selv får en lille prop, hvilket er helt perfekt. Haha. Det er så skønt!

… skal til at sortere ud i sin garderobe (endnu engang), fordi man igen og igen hopper i en bluse, der stumper på maven, eller i bukser der er ubehagelige at have på for længe af gangen. Jeg håber, at I kommer til loppemarked i Papirhallen d. 12. november fra 10-16, for jeg har virkelig mange ting med, som trænger til ny kærlighed. Ellers hop ind på min salgsprofil på Instagram @frederikkeegel_salg, hvor jeg sætter en masse til salg i dag.

… forresten også snart skal ud og have nogle flere ventebukser. Verdens mest behagelige bukser btw!

… er blevet irettesat af alt for mange mennesker for at kalde en bodystocking for en sparkedragt i sin Youtubevideo .. Dumme mig. Den fejl laver jeg ikke igen #waitandsee #momtobe #rookie

… har det pænt optur over alle de fantastiske ting, der sker i ens liv lige nu. Hvor heldig har man lov at være <3

You may also like

2 kommentarer

NÅR MAN … #5 | BÆKKENLØSNING, BIKINI BILLEDER & – Frederikke Egel 16. oktober 2017 - 14:13

[…] Læs også: Når man … #4 | Scanning, forbud og tøjsalg […]

Svar
NÅR MAN … #5 | BÆKKENLØSNING, BIKINI BILLEDER OG Q&A – Frederikke Egel 16. oktober 2017 - 14:39

[…] Læs også: Når man … #4 | Scanning, forbud og tøjsalg […]

Svar

Skriv en kommentar