Hjem PERSONLIGT Q&A: GRAVIDITET, PARFORHOLD, ØKONOMI, UDDANNELSE?

Q&A: GRAVIDITET, PARFORHOLD, ØKONOMI, UDDANNELSE?

af Frederikke Egel

Hver dag, flere gange om dagen, særligt i forlængelse af mine stories på Instagram, får jeg beskeder fra jer med spørgsmål om alle mulige ting; baby, tøj, Mark, lejlighed, økonomi, fremtid osv. Og jeg elsker det! Det er SÅ hyggeligt, når I svarer på mine stories, stiller spørgsmål eller skriver til mig omkring et eller andet. Jeg stræber efter at besvare alle henvendelser – både dem der involverer spørgsmål, ris og ros eller helt andre ting, for jeg værdsætter virkelig, at I kigger med og tager jer tid til at skrive.

Selvom jeg forsøger at være så åben, ærlig og personlig i min dagligdag og færden på de forskellige kanaler som muligt, så er det jo ikke altid, at jeg kommer omkring alting eller i dybden med bestemte emner, hvorfor jeg tænkte, at det måske kunne være tiltrængt med en god gammeldags Q&A – altså en spørgsmålsrunde – hvor I for alvor får svar på jeres spørgsmål. Måske I vil vide mere om min graviditet? Om vores opdragelse af baby? Om vi skal have flere børn? Om vores lejlighed? Om vores parforhold? Om økonomi og jobs? Om vores familier? Om fremtiden? Om drømme? Om blogging og sociale medier? Om Mark? Om træning? Om min shoppingafhængighed? Om noget helt andet?

Hvis det giver mening i forhold til spørgsmålenes emner, vil jeg prøve at få Mark til at besvare dem han kan, sammen med mig. Måske i en video? We’ll see. Nu har I i hvert fald chancen for at udfritte os for info, så selvom I måske har stillet spørgsmålene før, så stil dem endelig igen, så jeg/vi endeligt kan besvare dem.

You may also like

14 kommentarer

Lærke Witt 10. oktober 2017 - 20:31

1. Dagpleje eller vuggestue – og hvorfor?
2. Hvordan har Mark det med at du er blevet en offentlig person, som (heldigvis 😉 ) både deler graviditet, jeres fælles hjem og jeres forhold med os faste læsere?
3. Hvor tit er du hjemme hos mor og far i Faaborg?
4. Kunne du tænke dig at flytte tættere på dine nu når du får din lille pige?
5. Hvad savner du allermest fra dengang du boede på Fyn?
6. Hvad elsker du allermest ved at bo i Ørestad?
7. Hvor tit ses du med Emilie? ❤❤
8. Hvor har du lært Michalas forældre at kende?
9. Hvilken dato krydser du mest fingre for, at lillepigen kommer ud på?
10. Hvis du kun måtte gå i enten bukser eller kjoler, hvad ville du så vælge?
11. Er du stadig vild med hotdogs? 😉

Svar
Pernille 10. oktober 2017 - 20:32

Bliver der ved med st være plads til jer i jeres lejlighed?
Tanker om børneopdragelse
(Generelt vil jeg gerne se meget mere baby- relateret )
Økonomi ift at få at barn

Svar
N 10. oktober 2017 - 20:36

1. Hvis i skal have 2 børn, hvad gør i så med
værelser?
2. Hvad arbejder Mark som?
3. Er Mark lige så spændt på baby som Frederikke?
4. Hvor ser i jer selv om 10 år?
5. Hvem fandt på navnet, og har der været uenigheder?
6. Er i glade for at bo i københavn?

Svar
Laura 10. oktober 2017 - 21:25

Jeg vil egentlig bare sige, at jeg synes du laver nogle virkelig gode videoer, og derfor helt klart foreslå at du lavede denne Q&A til en video.
– Kunne godt tænke mig at høre, hvordan din hudpleje har ændret sig siden du blev gravid, hvis den altså har?
– Overvejer du at tage en kandidat?

Svar
Viktoria 10. oktober 2017 - 21:46

1. Hvad synes din familie om at du har valgt blogging som levevej?
2. Møder du mange fordomme som blogger?
3. Hvad er dine tanker omkring at dele billeder af dit barn på sociale medier? Tænker du over hvilke konsekvenser det evt. kan have for barnet?
4.Er det ikke irriterende altid at skulle tage så mange billeder af sig selv?
5. Hvordan vil du selv karakterisere din stil?

Svar
Nicole 10. oktober 2017 - 22:24

Hvad er dine tanker og følelser omkring din krop efter graviditet? Altså vægtforøgelse og andre generelle forandringer?? Jeg er så vild med, at du deler din helt almindelige vægt og andre personlige ting med os andre, men jeg er spændt på, hvad dine tanker er omkring især din krop ❤️

Svar
Pernille 11. oktober 2017 - 17:32

Parforhold, baby og økonomi (ift. at få en baby og sådan) kunne være spændende at høre om

Svar
Teresa 11. oktober 2017 - 18:48

Hvad laver Mark udover at spille håndbold?
Drømmer I om at blive gift? Og er det noget der kunne ske i den nærmeste fremtid?
Har I snakket om/overvejet at flytte i hus på sigt?

Svar
Isabella 12. oktober 2017 - 22:24

Søde søde Frederikke, hvor er du bare et skønt menneske <3333 Du virker allerede til at være en helt fantastisk mor; du virker så kærlig, omsorgsfuld, fantastisk og skøn. Og Mark, åh altså, får det ikke dit hjerte til at smelte, ved at se ham med andre små børn og være kærlig og virkelig kunne mærke på ham, at han vil det mindst lige så meget som dig? Hvor er I altså bare dejlige, jeg håber det bedste for jer og følger trofast med i jeres voksende lille familie.
Jeg har lige set din video med scanningen af jeres lille pige og nogle meget rørte forældre – lad mig bare sige, det fik mig godt nok til at fælde en tårer eller to (eller faktisk bare hele ansigtet vådt), iiih altså.
Jeg ville elske at høre dine og Marks svar på denne Q&A i en video.

Jeg elsker børn, jeg elsker tanken om en dag selv at skulle have mine egne, jeg kan ærlig talt ikke vente til det bliver min tur om nogle år!! Der er derfor nogle ting jeg selv tænker på, hvordan jeg måske ville have det, og derfor er interesseret i at høre hvordan du har det med det hele:
Hvordan har du det med at have taget på under graviditeten?
Jeg ville elske at høre om dine første tegn på at du var gravid, eller hvad der fik dig til at købe en graviditetstest (var det ømme bryster, kvalmen? do tell) hehe.

Mange mange knus til dig søde Frederikke

Svar
Linnea Sophia 13. oktober 2017 - 22:18

Årh hvor fedt!! Jeg glæder mig <3

Hvordan er Mark og dig forskellige?
Hvor finder du din boliginspiration?
Hvad er dine bedste tips til mindre blogs?
Hvordan havde Mark det med at din blog lige pludseligt blev "seriøs"?
Har Mark og dig snakket om at blive gift?
Hvordan fik i fat i jeres lækre lejlighed? (Kan man tillade sig at spørge om, hvor meget den ca. er købt for?)

Svar
Emma 16. oktober 2017 - 20:29

Til Mark; hvordan går det efter din korsbåndsoperation, og hvornår regner du med at være igang med at spille håndbold igen?
Jeg spørger fordi jeg selv sprang mit korsbånd i en håndboldkamp tilbage i marts, samt fik en revne i menisken. Jeg skal have nyt korsbånd om en 10 dage, og drømmer naturligvis også om at komme tilbage på håndboldbanen igen. Så derfor vil jeg også høre om du har nogle råd til hvordan man hurtigst muligt bliver klar igen?

Svar
Frederikke 18. oktober 2017 - 20:34

ELSKER at følge med!! Du er simpelthen så sej, og mega inspirerende

Jeg har længe undret mig over, hvad det er Mark han egentlig laver? Og så er jeg selvfølgelig nysgerrig på mange andre ting, men kan se mange af de andre har stillet de spørgsmål, så ingen grund til at remse op igen…

Bliv ved med det du gør! For du gør det skide godt ❤️

Svar
Louise 22. oktober 2017 - 22:32

Uh jamen jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre om du/I havde nogle råd med på vejen til når man “har aftalt” man gerne snart vil prøve at få en baby <3 fx ift. Vitaminer, evt. Snakke der er gode st have med ens partner inden man starter med at forsøge osv. Generelt lidt råd til par der gerne snart vil forsøge <3

Svar
Pernille 28. november 2017 - 9:24

Hvis du ikke allerede er igang med at lave en Q&A, har jeg lige et spørgsmål jeg kom til at tænke på. Hvordan går i med barsel ift. at du er selvstændig? Tager Mark barslen, så du ikke skal få det hele til at gå op selv mens han er på arbejde? Neddrosles bloggen lidt?

Svar

Skriv en kommentar