TANKER INDEN DEN SIDSTE SCANNING | UGE 29+5

VIDEO: 3D SCANNING AF VORES BABY (HVEM MON HUN LIGNER?)

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Årh, hvor var i går en spændende dag. Vi var til 3D scanning på Ultralydklinikken, hvor vi også var til den tidlige scanning og kønsscanningen. I går var (formentlig) den sidste scanning, inden vi har vores lille fis i vores hænder. Jeg glæder mig sådan til, at hun er her, men jeg nyder også min graviditet, omend jeg er inde i en dårlig periode hvad angår søvn og afslapning lige nu… Noget jeg arbejder med. Og så har jeg måske fået bækkenløsning alligevel… #fedt

Læs også: 10 ting jeg ikke vidste om graviditet

Nå, men i videoen tager Mark og jeg jer med indenfor, når vi får foretaget scanningen og får sagt hej til vores lille pige. Hun er simpelthen så smuk og skøn, og vi fik et lille smil fra hende. Vi kan allerede se, hvem hun ligner. Mon I også kan se det? 😀

Husk at følg min Youtubekanal her.

Læs også: En snak om samsovning og babys første seng

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER INDEN DEN SIDSTE SCANNING | UGE 29+5