NÅR TRÆNINGEN BLIVER LIDT SJOVERE SAMMEN MED ANDRE

DEN DER 'TEDDY COAT' TREND

 

1. HER* 2. HER* 3. HER*

Findes der noget mere lækkert end en blød, vamset og samtidig flot jakke, man kan putte sig i, når kulden overfalder en? Nej, vel? Jeg har altid været fan af vamsede jakker, også kaldet ‘teddy coats’, så jeg har netop bestilt denne* hjem, og jeg glææææder mig til at modtage den! Det er klart min favorit af alle dem nedenfor, og hvis nu jeg kunne sammensætte den nogenlunde som på collagen med disse sko*, denne hue* og evt. denne smukke taske*. Haps, hva’?

Nedenfor har jeg fundet nogle rigtig flotte jakker til gode priser. Mon I også skal have fingre i en teddy coat?

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER*

Skriv en kommentar

 • For et par måneder siden købte jeg en teddy-coat helt lig den fra Other Stories, bare fra Monki. Den er sååå fin og jeg glæder mig til at tage den i brug, når jeg kommer tilbage fra efterårsferie i Colombia <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Uh, Monki er også virkelig gode på det punkt! Hvor er du heldig :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR TRÆNINGEN BLIVER LIDT SJOVERE SAMMEN MED ANDRE