Hjem MODE MIN NYE JAKKE OG -20% RABAT PÅ ALT

MIN NYE JAKKE OG -20% RABAT PÅ ALT

af Frederikke Egel

NELLY JAKKE (her*) | NIKE SNEAKERS (similar*) | CHANEL TASKE (her*)

Nøj, hvor var jeg pakket dejligt blødt ind forleden, da jeg bevægede mig rundt inde i byen til events og hyggelige ting, som I kan se i min vlog her. Jeg havde taget min nye, virkelig lækre jakke fra Nelly* på, som jeg netop har modtaget, og jeg har allerede haft den på en del gange siden. Hvilket har været helt perfekt, når det har været så koldt og blæsende her i weekenden – den er så lækker! Jeg har min jakke i str. 40, så jeg kan lukke dem om maven. Den er lige til den store side, så jeg vil mene, at I bare kan købe jeres normale størrelse, medmindre I vil have den større eller har mave, som jeg. 😉 Hæhæ

Nelly* har forresten 20% rabat på ALT frem til i morgen kl. 12, hvis I selv er på udkig efter denne jakke eller nogle andre ting. Jeg har vidst mine udsalgsfavoritter frem her, og så kan I tjekke deres store udvalg ud her*. Koden er: TREAT og gælder KUN til i morgen kl. 12, så skynd jer!

You may also like

Skriv en kommentar