Hjem RANDOM NÅR MAN … #7 | UNDERLIGE SMERTER, LÆGEBESØG OG NY SENG

NÅR MAN … #7 | UNDERLIGE SMERTER, LÆGEBESØG OG NY SENG

af Frederikke Egel

GINA TRICOT BLAZER (similar*) | GINA TRICOT BUKSER (similar*) | ASOS TOP (similar*) | TOPSHOP LOAFERS (similar*) | PRADA SOLBRILLER (her*) | CHANEL TASKE (similar*)

Spørg mig lige om jeg har haft en travl dag? Ja, det har jeg. Også selvom jeg bare har været herhjemme. Jeg har haft en hav af deadlines, kampagner jeg skulle have skudt materiale til og arbejde videre på, ubesvarede mails og så selvfølgelig en lang to-do liste med andre ting, jeg gerne ville have gjort i dag, da jeg hverken har tid i morgen eller onsdag. Så jeg har først lige haft tid til at sætte mig ned og arbejde lidt på det her blogindlæg, som også er på to-do listen. Den er heldigvis blevet meget kortere. Altså listen. Og jeg har stort set nået alt det, jeg havde sat mig for, så det er ret godt gået.

Men jeg er også helt kvæstet nu. Og har ondt i lænden. Så jeg har planer om at sætte et afsnit af en god serie på, som jeg kan flade ud til, indtil Mark kommer hjem fra træning. Når jeg altså lige har skrevet det her indlæg. For der er ret mange ting, som jeg gerne vil dele med jer, som kommer i vanlig ‘Når man …’-opstilling her:

Læs også: Når man … #6 | mine læsertal, adventskalender og rabatkoder

Når man …

… fryser om tæerne, men ikke orker at rejse sig efter strømper…

… har indgået et yderst velsmagende samarbejde med intet mindre end Karamel Kompagniet. Og hvis der er noget, jeg elsker, så er det karameller. Og chokolade. Og gerne sammen. Ligesom i Toffiffee. Uuhhhmm. Men disse er seriøst gode! Selvom samarbejdet ikke er startet endnu, så vover jeg pelsen og vil lige dele koden ‘Frederikke20’, der giver 20% rabat på deres julekalender (og alle andre ting), hvis I skal have købt noget lækkert og specielt til nogen, I holder af. Besøg deres shop her.

… stadig lurer gevaldigt på denne* sag. Ikke at jeg mangler jakker. Men den er fandme pæn! Det er denne*, denne* og denne* i øvrigt også. Av.

… pludselig får et opkald fra Sengespecialisten, der bare lige vil høre, om de kan levere ens nye Dunlopillo seng, der ellers havde de normale 4-7 ugers ventetid, allerede på onsdag, hvis jeg altså kan være hjemme… Øh, ja tak! Dét skal jeg nok sørge for at være! Shit, jeg glæder mig! Jeg sover så dårligt i øjeblikket. Stadigvæk. Min bodybyde hjælper rigtig meget på min positioner, men derudover falder jeg ikke rigtig til ro. Og jeg er nok ikke den eneste, der i løbet af dagen kan mærke, når man sover dårligt om natten?

… qua den hurtige levering fik set sine forældre i weekenden, selvom det ikke var planlagt. Men de skulle overtage vores gamle seng og fik hurtigt arrangeret at leje en bil, så de kunne køre over og hente sengen i går. Mega win/win! Og så dejligt at se dem, selvom vi snakker sammen næsten hver dag. Haha.

… derfor må ind i den gamle, meget lille seng på gæsteværelset og sove indtil onsdag. Det gør da kun, at jeg glæder mig endnu mere til onsdag! Jeg har forresten filmet hele ‘projekt-ny-seng’ og make-over at soveværelse, som jeg glæder mig til at dele med jer!

… er vågnet med kraftige jag i maven de sidste to nætter.. Og ikke helt ved, hvad det skyldes. Det hjælper ikke at Google, kan jeg fortælle… Det gør det aldrig. Heldigvis er baby E aktiv både samtidig med og efter smerterne ophører, men i søndags var det altså ret slemt, og jeg måtte op og kaste op om natten. Det varer ikke så længe, men er ret intenst. Det var heldigvis ikke lige så slemt i nat, men jeg mærker lige godt efter, om det kommer igen i nat, for så er det lidt mærkeligt. Dog har vi lægebesøg allerede på onsdag, så der kan vi lige få afklaret, at alt er, som det skal være.

Læs også: … Ooooog vores babys navn starter med

… har sat sig et mål om at runde 10.000 subscribers på Youtube i 2017. Det bliver spændende, om det lykkes! Hihi. I må meget gerne abonnere her, hvis I vil. <3

… er på røven over, hvor mange der ser ens videoer. Særligt dem der omhandler baby. Denne video har fået knap 60.000 visninger, denne har fået knap 22.000 visninger og denne har allerede fået knap 15.000 visninger. Damn!

… lige har filmet endnu en video i dag, der kommer op i løbet af de næste par dage. #flyvende

… slet ikke undrer sig over, at der allerede er kommet flere bud og har været en del besøgende på denne lejlighed. Skynd jer at meld jeres interesse, hvis I kunne være på!

… overvejer, om man snart skal pakke hospitalstasken, så der er styr på den. Hvis nu det lige pludselig går stærkt. Ikke at jeg forventer det før tidligst december, men det kunne måske være rart at få den krydset af på to-do-listen.

… måske lige skal have købt en pusletaske, inden man overhovedet kan pakke en hospitalstaske. Nogen anbefalinger?

… er faldet over gamle billeder af ens egen lejlighed og helt får lyst til at istandsætte et nyt hjem igen. Der er flere gamle billeder her, her, her og her. Og I kan se hele vores lejlighed her.

Læs også: Sådan kan mor-livet også være

… har besluttet sig for at hente de der strømper og så lige slå et smut forbi skabet med karameller fra Karamel Kompagniet som belønning. Det giver god mening, ikk?

You may also like

2 kommentarer

Katrine 30. oktober 2017 - 19:40

Jeg havde også sådan nogle meget kraftige jag under min graviditet nogle nætter i træk. Det gjorde sindsyg ondt og jeg blev ret bange. Min JM trøstede mig med, at det var kraftige ligament smerter 🙂

Svar
Frederikke Egel 30. oktober 2017 - 19:45

Tak! <3 Det er også det, jeg har kunne Google mig frem til, og det skulle vidst være meget 'normalt'. Men der var også eksempler på igangsættende fødsel, tab af baby, løsrevet livmoder osv. Meget dramatisk. Haha. Jeg får dog lige snakket med lægen onsdag.

Svar

Skriv en kommentar