VIDEO: KÆMPE TRY ON SHOPPING HAUL

"HAR DU FÅET LAVET LÆBER?" (IGEN?)

Kan I huske, at jeg på nogenlunde det her tidspunkt sidste år udgav dette indlæg? Hvor jeg besvarede titlens spørgsmål? Det må der næsten være et par stykker af jer, der kan huske, for det var et yderst populært indlæg. 😉

Nu er spørgsmål faldet et par gange igen, efter jeg er blevet gravid, hvilket jeg virkelig godt kan forstå, for mine læber har seriøst fået ekstra volumen!

Læs også: “Har du fået lavet læber?”

MINE LÆBER FØR OG EFTER 1. FILLERBEHANDLING I MAJ 2016

Den ekstra volumen skyldes blandt andet, at jeg fik opfrisket filleren i mine læber tilbage i marts måned her i 2017 (lige inden jeg blev gravid), hvor det da var ca. 10 måneder siden, at jeg fik første behandling. Men derudover skyldes den ekstra volumen faktisk også, at hormornerne i forbindelse med graviditeten åbenbart kan påvirke filleren, så læberne kan få et ekstra boost. Nu er det alligevel over 7 måneder siden, at jeg fik filler i læberne for anden gang, men mine læber er fyldigere, flottere og større end nogensinde, som I kan se på før- og efterbillederne nedenunder.

Personligt elsker jeg det, og jeg er så glad for mit valg om at gå ind til Mitte hos Alfa Omega Klinikken og få foretaget disse to behandlinger. Jeg har aldrig følt mig bedre tilpas foran et kamera, fordi jeg synes, at forskellen er så stor og  mærkbar. Måske det kun er mig, der ser det og synes, at der var nødvendigt, men jeg er virkelig glad for det! Man kan også se, at jeg slapper mere af i min mund på billederne med de ‘nye’ læber end på billederne før. I love it!

Læs også: Tatoveringer? Skal jeg have flere?

Jeg har fået Juvederm i mine læber. Første gang fik jeg i alt 1 ml i læberne. Anden gang holdte vi os vidst på 0,5 ml i alt, fordi min læber åbenbart tager rigtig godt imod og bevarer volumen ret godt.

Så ja, jeg har fået filler i mine læber en gang til, og jeg kunne godt finde på at få det gjort  igen, når jeg engang er færdig med at være gravid og amme, men det må jeg se an til den tid. Jeg er stor tilhænger af, at man er, som man er, og jeg er klart mere til det naturlige look, men hvis der er noget, man ikke er helt tilfreds med ved sig selv, og muligheden for at ændre det, er der, så synes jeg også, man skal gøre det, så man har det godt og kan være den bedst version af sig selv. Og det er man, hvis man hviler i sig selv, har selvtillid og er glad.

I kan læse mere om mine læber og hvorfor jeg fik lavet læber i mit første indlæg her. Og så kan I læse mere om behandlingen på Alfa Omegas hjemmeside her.

3 kommentarer

 • Katrin

  Vil gerne have lavet mine,men hva er risikoen er det farligt,som med andre fillers man får i ansigtet,eller er det sikrere,når det er læber det er 1 ml juvederm jeg overvejer,at få i har ikke tænkt mig,at sige det til hverken kæresten,eller familien,da de ikke vil synes om det hvor hurtigt,når de tilbage til udgangspunktet,eller blir noget af fylden siddende hvis nu man får lavet det igen?tror ikke min ansigt ville fungere med ret store læber,men savner noget fylde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tænker du over hvordan det vil have indflydelse på din datter når hun bliver større? Hvis hun skal lære at acceptere sit udseende hvordan påvirker det så en at mor laver om på sit?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hvis du læser mit indlæg, finder du svaret på dit spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: KÆMPE TRY ON SHOPPING HAUL