NYT SOVEVÆRELSE IN THE MAKING

VIDEO: SPA, (GRAVID)MASSAGE OG KÆRESTEHYGGE

FØLG MIN YOUTUBE HER

Godaften piger. Jeg håber, I har en dejlig lørdag, uanset om I fester eller slapper af. Undertegnede har kastet sig i sengen og har planer om at blive her resten af aftenen. Jeg har været sammen med min barndomsveninde Sofie i dag, der spontant skrev. Så hyggeligt <3

Men i går lavede jeg noget, der var mindst lige så hyggeligt (måske liiiidt hyggeligere, men det må I jo vurdere ud fra videoen? 😉 ). Mark og jeg var i på besøg hos Arndal Spa, hvor den stod på massage for os begge, kærestehygge og middag ude. Og det filmede jeg selvfølgelig, så tjek videoen ud, hvis I vil se vores dag og min tykke mave i bikini. Hihi

I kan læse mere om vores behandlinger hos Arndal Spa her.

Skriv en kommentar

 • Louise

  Du behøver ikke opføre dig som andre bloggere, man kan godt mærke at du ikke er det. På den gode måde! Dyrk det du er istedet. Jeg er fan af dig men ville ønske du ikke gjorde så mange akavede ting som man kan se strider imod din natur. Fx da du rørte ved dit hår inden du gik ind i butikken…. just b yourself 🙂 <3
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Tak for din søde kommentar – det er dejligt at høre <3 Men lige med hensyn til håret, så var det altså fordi, at det var RIGTIG fedtet, og det ville jeg gerne prøve at skjule på kamera, da det ikke er så lækkert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig ud til at det har været en hyggelig tur.
  Jeg kan klart anbefale gravidmassage hos Ecotrip på Nørrebro til næste gang.
  http://www.ecotrip.dk/behandlinger/mor-og-baby/gravid-massage
  Held og lykke fremover med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Tusind tak! Det vil jeg tjekke ud. Det var dejligt med gravidmassage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT SOVEVÆRELSE IN THE MAKING