Hjem MODE BARE MIG OG MIN LILLE BASKETBOLD

BARE MIG OG MIN LILLE BASKETBOLD

af Frederikke Egel

OTHER STORIES JAKKE (her*) | NELLY KJOLE (her*) | DR. MARTENS SKO (her*) | DOLCE & GABBANA TASKE (her*)

For første gang i over en uge var jeg inde i byen i går, og det var så tiltrængt med lidt tøsehygge, en god kage på Bertels, outfitshoot og et super hyggeligt juleevent hos The Body Shop til at afslutte dagen. De sidste par uger har jeg brugt mere tid hjemme på sofaen, end jeg nogensinde har gjort i mit liv – yes, rigtigt gættet; på grund af bækkenløsning. Jeg er blevet beordret at slappe af, og det, sammen med nogle andre ændringer i min hverdag (og vores nye seng!!!), har virkelig haft stor betydning for mine daglige smerter. Det går meget, meget bedre med min lænd, og jeg har slet ikke smerter i samme omfang, hvilket er den største befrielse!

Men nu når jeg ikke har kontor længere, så jeg kommer ikke rigtig ind til byen, hvis jeg ikke har deciderede planer, så jeg forsøger at finde en balance med at få slappet af et par dage, men også komme ud til møder, events og hygge nogle andre dage. Ellers går jeg da helt i spåner. 😉

Læs også: 5 store ting der er sket/sker i mit liv 

I går hoppede jeg i min nye, virkelig lækre og varme teddy jakke*, som jeg efterhånden har snakket om et par gange. Den er simpelthen så pæn pg lækker og kan findes lige her*. Jeg har købt den i str. 42, men kunne måske godt have brugt den i str. 40, da den er rimelig oversize, så keep that in mind hvis I selv bestiller den. Derudover havde jeg min nye fine kjole på fra Nelly*, som jeg fik rigtig mange komplimenter for. Og det er jo altid rart. 😉 Den har jeg i str. L, og der passer den egentlig fint, så den er meget normal i størrelsen.

Hvis I er på udkig efter lækre jakker til efteråret og vinteren, så kan jeg altså anbefale jer at tjekke Other Stories* ud. De har et kæmpe udvalg at virkelig flotte jakker; se bare denne*, denne*, denne* og denne*. Nu vil jeg få ryddet op efter morgenmad med min skønne mand, der har fødselsdag. Sidste fødselsdag uden baby. Hihi

OTHER STORIES JAKKE (her*) | NELLY KJOLE (her*) | DR. MARTENS SKO (her*) | DOLCE & GABBANA TASKE (her*)

You may also like

Skriv en kommentar