DEN PERFEKTE TEDDY COAT (OG ET PAR ANDRE JAKKER)

VIDEO: SE MIT SURPRISE BABYSHOWER

FØLG MIN YOUTUBE HER

I lørdags blev jeg for alvor taget ved næsen, da 27 af mine tætteste veninder, søstre og familie pludselig stod og skreg “SURPRISE” inde på Nørreport station. I over en måned havde de holdt hemmeligt for mig, at de lagde udspekulerede planer, og jeg havde ingenting luret overhovedet! Lidt skræmmende at ens kæreste kan kommunikere med 27 damer i en måned, uden man opdager det, ikk? 😉 Jeg skal vidst holde lidt bedre øje. Haha.

Læs også: Verdens bedste dag: mit surprise babyshower

I videoen fortæller jeg alt om min dag og viser klip fra den store overraskelse, den flotte opdækning, alle gæsterne, og så viser jeg alle mine gaver frem. Det var en fantastisk dag, som jeg aldrig glemmer, og jeg lever stadig højt på, at jeg har så mange fantastiske mennesker omkring mig, der gider bruge tid på mig! Tusind tak! Jeg håber, at I kan fornemme min taknemmelighed i videoen!

Husk at følg med på min Youtubekanal her og min Facebookside her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE TEDDY COAT (OG ET PAR ANDRE JAKKER)