Hjem MODE MOR & BARN: BLACK WEEKEND RABATTER

MOR & BARN: BLACK WEEKEND RABATTER

af Frederikke Egel

Black Weekend er i fuld gang, og selvom de fleste af os nok gik amok i går, så er der altså stadig rigtig, rigtig mange gode tilbud at hente, hvis man lige tjekker de forskellige hjemmesider. Det behøver I dog ikke bruge tid på, for det har jeg gjort for jer og lavet en samlet liste over de allerbedste webshops med rabatter til mor og barn. 😉

Jeg er selv gået amok hos PixiZoo* og KidsWorld*, hvor vi har fået bestilt en hulens masse ting hjem fra vores indkøbsliste, så nu tror jeg, at vi er ret godt på plads med ting til baby. Men udover de to sider, så er Stylepit* altså også ret stærke, når det kommer til børneting, så dem vil jeg også anbefale jer at tjekke ud. Derudover har jeg lige selv opdaget Lekmer*, som også er en ret fin hjemmeside til børn med både tøj og udstyr!

Til mig selv har jeg været et smut forbi ASOS*, Nelly*, Gina Tricot* og Zalando* for at shoppe tøj, og så har jeg benyttet de 30% rabat til at bestille lækre olier fra Xellence* hjem til min krop her i den sidste del af graviditeten og til lille E, når hun er ude. Læs mere om hvordan jeg plejer min hud og forebygger strækmærker i graviditeten her. Derudover har jeg kigget på møbler fra Moodings*, hvor jeg har lidt liggende i kurven til overvejelse (og godkendelse af Mark. Haha) og så har jeg shoppet shampoo og hårprodukter hos NiceHair* til os begge, så vi er dækket ind til de første par uger hjemme i babyboblen. Hehe

Jeg håber, at I selv kan finde nogle gode scoops og spare en masse penge. Nu er der i hvert fald ingen undskyldning!

RABATTER TIL BØRN: 

RABATTER TIL MOR: 

TØJ FRA KIDSWORLD* OG UDSTYR FRA PIXIZOO*

You may also like

Skriv en kommentar