MINE NYE, ALT FOR SEJE VINTERSTØVLER

87KR FOR HIGHLIGHT- OG ØJENSKYGGEPALETTER? DEN ER GOD NOK

SE RESULTATET AF MIT MAKE-UP LOOK I BUNDEN AF INDLÆGGET

For et par uger siden var jeg inviteret ind i Normal butikken på strøget for at møde den engelske make-up guru og Youtuber Soph, der var i Danmark i forbindelse med lanceringen af sine to nye paletter for Makeup Revolution*; en øjenskyggepalette og en highlighterpalette. Disse paletter sælges nu i alle Normal butikker Danmark over, og det var altså derfor, at jeg fik lov til at komme ind i butikken og møde Soph og se paletterne som en af de første i Danmark. #jatak

Udover at begge paletter er enormt flotte og virkelig lækre at bruge (well done, Soph!), så koster paletterne kun 87kr pr stk!! Det er næsten ikke til at tro, at man kan lave så flot og god make-up til den pris, men det kan Makeup Revolution* altså. Det er faktisk det, de er kendt for; at lave enormt gennemarbejdet og lækker make-up af høj kvalitet til billige penge. Og det er, hands down, virkelig lækker make-up! Nu har jeg brugt paletterne hver dag siden eventen for 2 uger siden, og jeg er endnu ikke blevet skuffet over nogle af farverne eller produkterne!

Udover Sophs to nye paletter, så sælger Normal også en maaaasse andre produkter fra Makeup Revolutions kæmpe sortiment* – alt sammen til de billige priser, som både Makeup Revolution og Normal er kendt for, og jeg synes, at det er et mega godt match! Jeg blev i hvert fald positivt overrasket over at se, hvor mange forskellige produkter fra Makeup Revolution, Normal har, og så koster de ingenting, men fungerer bare til punkt og prikke!

Tag bare nedenstående nye highlighter, der har den vildeste pigmentering og blender helt perfekt ud på huden. Gæt, hvad den koster?

Baaaaah, forkert. Den koster kun 65kr!! Oh, yes! Den er god nok! For 10ml flyende highlighter! Og så kommer den i 3 smukke nuancer, der passer til alle hudtyper. Denne hedder Champagne og er virkelig shiny og smuk!

I et forsøg på at illustrere for jer hvor gode produkterne egentlig er, har jeg nedenfor lavet to forskellige make-up looks for at vise pigmenteringen og hvor nemme farverne i særligt øjenskyggepaletten er at blende sammen. Det venstre look er til den lyserøde, elegante og mere rolige side, mens det højre look er til den mørkere, mere dystre og rå side, omend begge looks sagtens ville kunne gå an til hverdag, hvis man skal dulles lidt ekstra op. Jeg havde i hvert fald begge make-up looks på til hverdag, fordi jeg om aftenen skulle videre til arrangementer og gerne ville være lidt mere stadset op. Kan I lide dem?

HER KAN I SE MINE TO ØJENSKYGGELOOKS FRA PALETTEN:

Hvis I ikke har stiftet bekendtskab med Makeup Revolution* endnu, så vil jeg anbefale jer at hoppe ind i den nærmeste Normal butik og tjekke de maaaaange lækre produkter ud. Det er i hvert fald en rigtig god måde at få bygget sin beautygarderobe op til rigtig gode priser. Måske I endda kan ønske jer noget af det i julegave? Eller bruge det i en adventskalender til jeres søstre, veninder eller mor?

I kan også læse meget mere om Makeup Revolution og se deres udvalg HER*.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NYE, ALT FOR SEJE VINTERSTØVLER