VIDEO: MINE MEST BRUGTE ITEMS FRA INSTAGRAM

NÅR MAN … #11 | HOSPITALSTASKEN, BABYHJERNE & BARNEVOGN

SWAROVSKI SMYKKER | NELLY BLAZER (similar*) | NELLY T-SHIRT (her*) | PREGGO JEANS (her*) | NELLY STØVLER (her*) | GUCCI TASKE

Kender I det, når ens to-do liste bare bliver længere og længere, men ens arbejdstid bliver kortere og kortere, fordi man nærmer sig termin? Okay, måske ikke, for det er ikke helt så gængs en konstellation, men det er ikke desto mindre tilfældet for mig lige i øjeblikket. Så jeg forsøger at arbejde ekstra hurtigt med mine 12 ekstra kilo, så jeg kan få love at smide mig i sofaen og se serier snart. Meget snart. Håber jeg. Men jeg tror det ikke. Haha.

Men her er et lille overblik og den seneste og kommende tid, der indebærer en masse gode ting:

Læs også: Når man … #10 | babyshower, fødselsdag og kærlighed

Når man …

… indser, at man inden for en måned (!!!) har en baby!!!! Det kan ske i morgen, det kan ske om 14 dage eller det kan ske om præcis 30 dage. Men uanset hvad, SÅ SKER DET!!! Inden for 30 dage! Omg …… Jeg glæder mig så meget! <3 Da jeg havde to måneder til termin, skrev jeg det her indlæg. Og da jeg havde én måned til termin, skrev jeg det her indlæg. Nu har jeg 17 dage til termin! Og max 30 dage til jeg har en baby! SHIT!

… faktisk godt kunne bruge alle 30 dage på at forberede de sidste ting og få ladet op. Og få planlagt bloggen som sejler med en masse påbegyndte indlæg, jeg gerne vil lave færdig, men ikke har tid (eller overskud) til. Det er altså ret stressende, at man ikke har en specifik dato for hendes ankomst, så man har en deadline og kan planlægge ud fra. Haha

… synes, at man krydser af på to-do og to-buy listen hele tiden, men at den fortsat er uendelig lang!

… dog kan sætte et vigtigt kryds ud for barnevogn, autostol og bæresele. Det er nemlig helt på plads og står ude i vores gang! Og så endda fra det lækreste af det lækreste mærke, nemlig Cybex! Vi glæder os allerede til vores første rulletur med baby E <3

… så småt er ved at pakke hospitalstasken og i den forbindelse har lavet en ny indkøbsliste med de ting, vi mangler; sparkedragt, bodystocking og bukser i str. 50 (vi har stort set kun fra 56 og op efter, men det kan jo være, at hun er en lille skid, når hun kommer ud, og så er det jo alt for stort), ammeindlæg, efterfødselsbind, store trusser, snacks, blødt toiletpapir, joggingsæt til mig i str. XXXXL med lynlås i trøjen til hjemturen (blødt, løst og praktisk har jeg fået at vide), olier og læbepomade osv. osv. Der kommer en video med de ting, jeg pakker på min Youtube snarest, så husk at abonner!

… godt kunne være fristet af at klikke det her pyjamassæt* eller det her* hjem som hospitalstøj. Pænt, ikk??!! Og så med den her jakke* udover. Så bliver det da ikke mere praktisk, samtidig med det faktisk er et mega fedt sæt, hva?!

… godt ved, at det handler rigtig meget om baby og min nye tilværelse her på bloggen, men jeg forsøger at holde en balance ved at lave videoer som denne (hvor jeg i øvrigt viser nogle virkelig fede ting frem!!), indlæg som dette og dette, og tilmed spammede jer med godt shoppingtilbud til alt andet end baby under Black Friday. Jeg vil ikke love, at det ikke kommer til at handle rigtig meget om vores nye liv fremover, for det er trods alt en personlig livsstilsblog mere end en modeblog, jeg driver, men igen, jeg forsøger at holde en balance og skrive om alt og ingenting, som jeg plejer. Det håber jeg, at I kan mærke <3

… i forlængelse deraf lige vil tippe om, at Nelly* kører med nye kampagner hver dag her i December, når de åbner en låge der giver adgang til lækre rabatter og tilbud. I kan finde dagens tilbud her*.

Læs også: Vi laver pusleplads til vores baby

… overvejer, om man skal satse på at have født inden nytår og så købe en flot (og ammevenlig) nytårskjole (som denne* eller denne*). Vi bliver (formentlig) kun 4 (5) til nytår i år; Mark og jeg og mine forældre. Og måske lille E. Så det bliver meget stille og roligt. Men virkelig hyggeligt. Og med den bedste udsigt i København. Det samme gælder for vores jul, som bliver noget anderledes i år.

… vidst hellere må få købt både jule- og nytårspynt, når man nu skal være værter og ligge hus til. Det ejer vi ikke noget af, eftersom vi aldrig har holdt jul selv før. Haha

… har det virkelig, virkelig godt i sin graviditet. Jeg er sluppet helt af med mine lændesmerter og døjer nu kun med et ømt bækken og skamben, når jeg ligger i min seng og skal sove (jeg har fået fortalt, at det skyldes, at kroppen slapper af, og så bliver hun tungere på det område, hvorfor der godt kan opstå smerter der om aftenen/natten). Jeg er simpelthen så heldig og lykkelig for, hvordan det hele klapper og spiller for mig; ingen smerter, ingen humørsvingninger eller voldsomme hormoner, ingen hovedpine, ingen halsbrænd, ingen kvalme, ingen (betydelig) træthed eller noget som helst. Bevares, jeg kan godt mærke, at jeg er gravid; alt er mere besværligt og tungt, jeg mister meget hurtigt pusten, jeg er trættere i kroppen, end jeg plejer osv., men det er så lidt, at jeg næsten ikke bemærker det i min lykkerus. Lad os håbe at det fortsætter til fødslen!

… modtog sin nye Iphone X med 256gb plads på forleden. Jeg er SÅ klar til at fylde ALLE 256gb med billeder og videoer af min lille fis!

… skal til jordemoder på fredag og glæder sig til at høre størrelsen på ens baby. Er hun mon i den store eller lille ende nu?

… var til et flot event med Swarovski forleden, hvor vi fik lov til at vælge et smykke hver. Jeg fik ovenstående smukke smykker med hjem, og jeg er SÅ glad for dem!

… når man hver morgen et kort øjeblik bliver urolig for, om hun har det okay, fordi hun (åbenbart) er blevet en slow-starter… I hele graviditeten har hun været aktiv fra det øjeblik, jeg har slået øjnene op, men nu bruger hun noget længere tid på at komme i gang om morgenen, og jeg når at være klar til at ringe til jordemoderen, lige indtil hun giver de første tegn fra sig. I skrivende stund kravler hun rundt og markerer lige, at jeg ikke har noget at være bekymret for (dygtig pige!), men ens tanker når hurtigt at køre rundt!

… er så glad for at have styr på puslepladsen på badeværelset. Jeg kigger på det hver dag og glæder mig til at skulle stå der og skifte hende om ikke så længe. I kan se vores make-over projekt her. Synes I ikke, det er blevet fint?

… ville ønske, at man kunne hyre en kameramand til at filme hele ens fødsel til en. Og nej, jeg kommer ikke til at dele den på Youtube, men jeg vil bare SÅ gerne have det på film.

… har fået lov til at bestille den smukkeste taske hjem! Som en sidste “det-har-du-fortjent”-gave til sig selv. Nu går den undskyldning vidst heller ikke længere.

… hellere må se at komme over i Fields og få bugt med den indkøbsliste, der hele tiden bliver længere og længere.

Læs også: 5 store ting der er sket/sker i mit liv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: MINE MEST BRUGTE ITEMS FRA INSTAGRAM