SÅ KOM DAGEN: 40+0

UPDATE & MIN GLITTERKJOLE TIL 114KR

NELLY KJOLE 114kr (her*)

Så udløb terminsdatoen og jeg er nu 40+1 uger gravid. Alt føles som det plejer, udover at spændding stiger time for time. Det er altså virkelig mærkeligt bare at gå og vente… Det kan ske når som helst, men det kan altså også først ske i 2018! Der er altså længe til. Haha.

I dag skal vi til jordemoder, og jeg glæder mig til at høre, hvad hun siger. Sidste gange nævnte hun allerede noget med igangsættelse omkring uge 41+3, hvis vi kommer så langt, så det skal vi nok snakke mere om i dag, selvom jeg ikke er meget for tanken. Jeg vil helst bare gerne have, at det sker naturligt, og at Baby E kommer, når hun og kroppen er klar til det, for det er jeg overbevist om, at to sammen har helt styr på. Men vi må se, hvad jordemoder Jette siger. Derudover skal hun gætte på Es vægt, og det bliver lidt sjovt at høre, for jeg synes nu altså, at hun er meeeeget aktiv derinde, hvilket alle plejer at sige er unormalt så tæt på fødslen, fordi de skulle fylde det hele.

Hvis vi er heldige, så når vi slet ikke til jordemoder i eftermiddag, fordi Baby E påbegynder sin intré inden. Hahahaha 😉

I går var vi til julefrokost med nogle af Marks håndboldgutter og deres dejlige kærester. Det var en skøn aften, og jeg er glad for, at jeg ikke lod mig ‘skræmme’ af terminsdatoen og blev hjemme. Selvom der var lidt mere ulder i maven i går, så var det jo ikke anderledes end de andre dage. Jeg var hoppet i min fine glitterkjole fra Nelly*, som er sat ned til intet mindre end 114kr lige nu. Den er simpelthen SÅ lækker og blød i materialet! Jeg har min i str. L, så jeg var sikker på, at maven kunne være der, men jeg tror også, at en M havde været fin, for der er god stretch i. Kjolen kan findes her*.

Skriv en kommentar

  • Katrine

    Min søn sprællede rundt og sparkede helt vanvittig, indtil den dag han blev født og han var bestemt ikke lille. 4150 g og 54 cm.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ KOM DAGEN: 40+0