Hjem Uncategorized VIDEO: VORES SIDSTE JULEAFTEN UDEN BABY

VIDEO: VORES SIDSTE JULEAFTEN UDEN BABY

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Find min glitterkjole HER (reklamelink).

Godaften og glædelig jul kære venner. Havde I en god aften i går? Vi havde en fuldstændig fantastisk aften, selvom den var noget anderledes, end den plejer. For første gang nogensinde skulle Mark og jeg holde jul sammen, og vi skulle tilmed være værter i vores egen lejlighed her i København (jeg plejer at holde jul på Fyn), fordi vi jo ikke rigtig kendte til vores situation med/uden baby E, da vi allesammen i sin tid planlagde julen. Jeg havde termin for 4 dage side d. 21. december, så en fødsel kunne meget vel være sket allerede inden jul, men da det ikke er tilfældet, går vi nærmest og tæller timer til, hvornår det sker. Haha. Det er så spændende altså!

Læs også: Så kom dagen – 40+0

Min familie og ene svoger kom derfor hjem til os og holdte jul i vores omgivelser og på vores ‘betingelser’, fordi jeg jo ikke rigtig kan gøre så meget som højgravid, der kan poppe når som helst og hvor som helst. Det blev heldigvis en ovenud skøn aften, som jeg er så glad for, at jeg filmede. Jeg har nu klippet lidt af vores aften sammen, som jeg håber, at I kan lide. Husk at følg med på min Youtubekanal her, så I kan se mine fremtidige videoer med min lille baby, der forhåbentlig snart kommer ud til os. Hihi

Læs også: Sidste jordemoderbesøg og noget om situationen ‘dernede’

You may also like

4 kommentarer

Maja 26. december 2017 - 11:35

Lidt ekstra har der da sat sig i ansigtet 😉 men du ser skøn ud

Svar
Frederikke Egel 27. december 2017 - 13:05

Det siger du ikke? Jeg hat fået et par liter væsken i hele kroppen – inkl. ansigtet. Nu må hun godt komme ud.. 😉

Svar
Sille 29. december 2017 - 19:33

Hej Frederikke! Skøn video – Hvor er dine flotte vinglas fra, og ved du hvad modellen hedder?❤️

Svar
Sille 29. december 2017 - 19:40

Hej Frederikke! Skøn video – hvor er dine flotte vinglas fra, og hvad hedder modellen?❤️

Svar

Skriv en kommentar