Hjem Uncategorized 41+0 | DE SMÅ TEGN, SØVN & VÆSKE I KROPPEN

41+0 | DE SMÅ TEGN, SØVN & VÆSKE I KROPPEN

af Frederikke Egel

Så ramte vi uge 41+0. Noget jeg ærlig talt ikke troede, at jeg ville, eftersom Baby E har været SÅ aktiv og vokset flittigt hele graviditeten, så jeg troede, at hun ville komme ud til os lidt før tid. Men nu mistænker jeg altså, at det her ikke bliver min sidste dag som gravid, for hun har det alt for godt derinde, og min krop har det åbenbart for godt med at være gravid. Haha. Der har heller ikke været nogle nye tegn at spore i kroppen her på det sidste, selvom jeg hver dag kan mærke hendes hoved bevæge sig længere ned, og så bilder jeg mig selv ind, at plukveerne bliver kraftigere og hyppigere.. Men derudover er alt som det plejer, og jeg er ikke særlig besværet i min graviditet, selvom jeg render rundt med ekstra 15kg kampvægt – og en hulens masse væske i kroppen efterhånden. Hehe.

Men det er okay. Jeg nyder min graviditet, for jeg har absolut ingen gener eller smerter i løbet af dagen eller natten, og jeg har ej heller problemer med at få sovet igennem og ligge til rette inde i vores kæææmpestore og alt for lækre elevationsseng fra Sengespecialisten.

Og netop vores elevationsseng (og nye dyner og puder) er jeg sikker på, at jeg kan takke for min ubesværede graviditet – i hvert fald den sidste del af graviditeten! Min bækkenløsning gik totalt væk efter en uge i vores seng, jeg har aldrig sovet bedre og blødere med vores dyner og puder, jeg har aldrig været mere veludhvilet eller følt mig mere klar til at stå op om morgenen og begynde min dag, og så kan jeg mærke, at jeg kan holde til meget mere, at jeg er langt mere effektiv, når jeg er i gang med noget, og at jeg præstere minimum det samme, som da jeg ikke var gravid, fordi jeg har sovet så godt og min krop er totalt udhvilet. Og det til trods for de ekstra kilo, ekstra træthed og mine tunge, væskeophobede legemsdele..

Læs også: Make-over af soveværelse og vores nye seng

Det er simpelthen så ubeskriveligt fantastisk! Og det har gjort, at vi har kunne nå en masse af de praktiske ting, vi gerne ville, inden Baby E’s ankomst, og at jeg derudover bare har kunnet fokusere på at nyde tiden med min lille baby inde i maven og være glad i hele min graviditet! Noget jeg vægter enormt højt, og noget som jeg er sikker på vil have en positiv effekt på vores lille datter!

Udover at vores seng fra Dunlopillo bare er guddommelig at ligge i, og at jeg virkelig får gavn af vores elevationsdel i fodenden nu her, mens jeg har så meget væske i kroppen, så var vi også så heldige at få udskiftet vores puder og dyner i samme ombæring, og selvom jeg ikke troede, at det ville have den helt store effekt, så må både Mark og jeg virkelig erkende, at vi kan mærke stor forskel!

Som I kan se i videoen fra vores besøg hos Sengespecialisten her, så fik vi rigtig god vejledning til at vælge den rette hovedpude og dyne til lige præcis vores behov. Vi ville begge gerne have en tynd og let, men stor dyne, der kunne holde på varmen, men ikke fik os til at koge om natten. Og så ville Mark gerne have en tand hårdere hovedpude end mig, men det anbefalede specialisten ham faktisk ikke, da han så ville ligge for højt med hovedet, så vi fik begge to en medium hovedpude, og det er vi virkelig glade for. Også Mark!

Vi endte med to sæt fra det danske mærke Ringsted Dun af modellen Hyrdinden og Skorstensfejeren (hvor fine navne er det ikke lige!), og det er klart den bedste dyne og hovedpude, jeg nogensinde har ejet. Jeg er slet ikke øm i nakken, når jeg vågner, min krop kan nemt ånde igennem dynen, der smør sig om kroppen (også selvom jeg har det lidt varmere i graviditeten), dynen er let at ligge med, og så er de simpelthen så bløde takket være de lækre, europæiske edder- og moskusdun. Desuden er dynen designet således, at der er flere dun inde i midten, hvor varmebehovet er størst, og så er syningerne lagt helt specielt for den allerstørste og bedste effekt, som I kan se på billedet af dynen her.

Læs også: 5 råd mod bækkenløsning, der har virket for mig

Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan min graviditet havde været, hvis vi ikke havde valgt at skifte både seng, dyne og hovedpude ud samt bestille en bodypude til mig. Jeg kan kigge tilbage på en fantastisk graviditet takket være de små ændringer, som vi har gjort os. Søvn har en enormt stor betydning for vores velvære, humør og præstation i dagligdagen, og det hare jeg virkelig kunne mærke! Nu nyder jeg bare de sidste par dage som gravid (hvor længe det så end er), og så sørger jeg for at få sovet en masse, så jeg kan have lidt overskud på den front. Det får jeg i hvert fald anbefalet af rigtig mange. 😉

Jeg har forresten lige set, at Sengespecialisten har startet udsalg fra i går d. 27/12, hvis I vil gøre jer et godt sengekøb til at starte året ud med!

You may also like

12 kommentarer

Iben 28. december 2017 - 19:37

Når jeg bliver gravid engang vil jeg være lige så lækker som dig! Wow!

Svar
Frederikke Egel 28. december 2017 - 21:08

Årh, tusind tak <3

Svar
Line 28. december 2017 - 22:08

Hvor er de fine grønne planter fra?

Svar
Frederikke Egel 29. december 2017 - 9:12

Bilka 🙂

Svar
Adta 28. december 2017 - 22:53

Elsker virkelig at følge med i din graviditet, selv om jeg kun er 12 år

Svar
Frederikke Egel 29. december 2017 - 9:12

Årh, tusind tak!! <3

Svar
Kamilla Karlsen 29. december 2017 - 14:46

Du bærer virkelig din graviditet flot. Og fedt at du er så aktiv, selv her i den sidste tid! Glæder mig til at høre mere. Keep up the good work, og godt nytår ☺️

Svar
Charlotte Petersen 29. december 2017 - 18:26

Efter at have læst dine indlæg om jeres nye seng har jeg i dag selv været henne og bestille en seng fra sengespecialisten. Hold nu op jeg glæder mig til at modtage den

Svar
Charlotte Petersen 29. december 2017 - 18:28

Efter at have læst dine indlæg om jeres nye seng har jeg i dag selv været henne og bestille en seng. Hold nu op jeg glæder mig til at modtage den! <3

Svar
Victoria Hondros 31. december 2017 - 10:06

Så skønt at følge dig, især igennem din graviditet! Du er nok den mest inspirerende blogger vi har i DK.
Elsker at du ikke har mistet fashiondelen på din blog, til trods for graviditeten. Det ser man desværre ofte.
Men al held og lykke til dig og Mark.
Håber at lille E snart melder sin ankomst <3

Svar
Olivia Lundberg 31. december 2017 - 13:04

Hvor er jeres natbord fra? De er mega pæne!

Svar
Heidi Hamid 1. januar 2018 - 20:31

Jeg gætter på Esther eller Ella!!
Jeg glæder mig til at høre hva’ navnet blir.

Svar

Skriv en kommentar