Hjem PERSONLIGT VELKOMMEN TIL, BABY E

VELKOMMEN TIL, BABY E

af Frederikke Egel

Kære allesammen, lad mig præsentere jer for mit livs præstation: min datter <3 Det er nok med en smule subjektivet i sindet, når jeg skriver følgende, men hold nu kæft hvor er hun verdens smukkeste, dejligste og mest unikke lille væsen skabt af ren kærlighed!! Jeg elsker hende allerede ubetinget højt!!!! Det gjorde jeg også, da hun var inde i maven, men nu hvor hun er ude? Det er noget helt andet. Ubeskriveligt. Mit liv er fuldendt! Jeg glæder mig så meget til at tilbringe hvert sekund med hende!!

Hun blev født i går, søndag d. 31. december kl 03:38, vejer 3570gram og er 52cm lang. Helt igennem perfekt!

Jeg kommer til at skrive meget mere om det hele, når vi lige er landet i vores nye tilværelse, men nu ville vi i hvert fald lige tjekke ind og sige hej. Vi er stadig på barselsafdelingen, hvor vi skal være til i morgen, hvilket vi synes er rigtig dejligt, så vi nyder den nye tid sammen herinde som familie. Det er så stort! Min Insta har også allerede lidt overlast, hvis ikke I har set det 😉 @frederikkeegel

You may also like

9 kommentarer

Mia M 1. januar 2018 - 11:03

Ej, hvor er hun smuk! Kæmpe tillykke med jeres fornemme titler. ❤️❤️ Årh man bliver helt misundelig, men vi starter med at prøve og blive gravide her i januar, og jeg glæder mig!

Svar
Signe T 1. januar 2018 - 12:38

Hun ser helt perfekt ud! Stort tillykke<3

Svar
Louisa 1. januar 2018 - 13:07

Hvor er hun bare smuk. Tillykke til jer.

Svar
Laura-Jo Buchard 1. januar 2018 - 15:23

Eeeeej hvor er hun fin❤️ Så smuk!

Svar
Mary 1. januar 2018 - 20:00

STORT TILLYKNE❤️

Svar
Eline Tychsen 1. januar 2018 - 21:31

Kæmpe stort tillykke med hende!!! Hun ser virkelig også helt igennem perfekt ud 😀 Og fra en mor til en mor – the best is yet to come <3 Det er virkelig, som i VIRKELIG den ultimative bedste rolle i hele verden.

Svar
Cecilie 1. januar 2018 - 23:22

Kæmpe stort tillykke med hende og glæder mig til at finde ud af hvad hun hedder

Svar
Emel 2. januar 2018 - 10:30

Tillykke med henden. Hvad hedder hun endelig?

Svar
Signe 9. januar 2018 - 16:04

Kæmpe tillykke herfra og hun er bare en dejlig en og meget smuk jeg er kun 14 men får helt lyst til at få et lille barn

Svar

Skriv en kommentar