VELKOMMEN TIL, BABY E

SÅ ER VI HJEMME

I skrivende stund sidder jeg i det hjørne af min sofa, der de næste maaaange måneder bliver det hyggeligste lille barselshjørne, hvor jeg skal tilbringe utallige timer sammen med min lille datter og hendes far. Vi er nemlig kommet hjem i dag. Hjem i vores egne omgivelser. Og det er så skønt <3

Læs også: Velkommen til, Baby E <3

Efter to dejlige dage på barselsafdelingen på Hvidovre, hvor vi virkelig fik mulighed for at lukke os inde i en bobbel og give os selv og Baby E fuld fokus og kærlighed, kun afbrudt af besøg af de bedste venner og vores familier, nyder jeg netop nu udsigten af min elskede datter, der ligger og tager sig en god, lang lur på sin fars, min elskede kærestes, bryst. Årh, mit hjerte smelter! Der findes seriøst ikke noget bedre syn, og selvom det hele er så nyt, så føles det så rigtigt og naturligt. Og selvom mine bryster pulser, pumper og skriger på at blive besøgt af min datters lækre læber (vi har en meget spiseglad baby, der spiste 16 gange i går) vil vi ikke vække hende, så hun får lov til at blive liggende, til hun selv giver sig. Jeg glæder mig allerede. For så er det min tur til at holde hende igen. Hihi.

Vi nyder tilværelsen og har det så godt med vores lille prinsesse, der allerede er SÅ dygtig og udviklet og får ros i lange baner af alle læger, jordemødre og sygeplejersker, der besøger hende. Det er så fantastisk! Hun græder stort set ikke og pjevser kun, når hun bliver lagt på den kolde madras til bleskift, så det gør vi så kort som muligt. Hun gør det dog lidt svært for os, når hun prutter udover det hele, fordi mælken allerede efter én dag var løbet til i min bryster og derfor fodrer hende så godt, at vi har sprunget et par step over på lorte-skalaen, og nu er ved stort set ‘almindelig’ afføring. Så vi har travlt med at skifte bleer og massere hendes mave, så det hele florerer ordenligt. Vi er dybt imponeret over vores stærke, smukke og seje lille pige, der allerede er ualmindelig dygtig til at sutte, spise, gribe fat, smile, få øjenkontakt og allerede elsker livet. Hold kæft, hvor er jeg heldig! Tænk, at dét lille væsen er mit. For evigt! <3

Se også: Julegaver til Baby E og jeg

Skriv en kommentar

 • Sofie

  Bliver helt rørt – hvor er det bare skønt! Stort tillykke med hende. I er meget heldige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med jeres smukke lille guldklump:-)
  Sikke gode billeder af jer alle 3.
  Dejligt det går som det skal og vigtigt du bare ammer og ammer, det giver meget til immun systemet.
  Nyd hinanden og sofahjørnet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  KÆMPE stort tillykke med jeres lille pige <3

  Glæder mig til at følge med fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er det dog bare skønt at læse om. Det er så fedt at følge med og at I allerede nu deler om oplevelsen. Det er måske et meget personligt spørgsmål, men du er så ærlig og åben overfor dine læsere, så jeg ville høre om du vil dele lidt mere om din fødsel? Måske om de detaljer der ikke altid er så lækre, og meget andet, såsom fødte du naturligt, med/uden medicin m.m. Jeg venter min første og har termin til Maj, så er naturligt nysgerrig. Til sidst men ikke mindst, hvor er hun dog bare skøn. Stort tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Tusind tak for din kommentar Maria. Det varmer så meget <3 Jeg kommer formentlig til at dele min fødselsberetning og meget mere om fødslen, men jeg ved ikke helt hvornår. Lige nu er al fokus på fisen, og så kommer arbejdet, når jeg lige har et par ledige minutter. Men jeg kan fortælle, at det var en 27 timer lang fødsel med KONSTANTE veer, så det var en hård omgang, men det endte i den BEDSTE fødsel nogensinde. Jeg glæder mig til at dele det med jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beatrice

  Stort tillykke med familie forøgelsen.

  Jeg står selv og skal giftes til efteråret og vi overvejer at prøve på at blive gravid inden da vi simpelthen ikke kan vente. Hvis alt går vel så vil jeg ca. være 19 uger henne.

  Var din mave meget stor på dette tidspunkt og havde du mange komplikationer?

  Dbh

  Beatrice

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Tusind tak! Ih, hvor spændende! Tillykke med det hele! <3
   Jeg havde slet ikke mave i uge 19 – den kom først i uge 21, hvor man kunne begynde at se noget. Ingen komplikationer overhovedet. Du kan læse meget mere om min graviditet i min kategori personligt her: https://frederikkeegel.dk/personligt/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ej Frederikke , jeg ønsker jer virkelige alt godt, det er fanatisk at høre om det hele. Nyd din tid med hende. Hun er født sammen dag som min mor bare 53 år senere 🙂 Stort tillykke med hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina w

  Kæmpe tillykke. Hun er jo simpelthen alt for bedårende jeg glæder mig til at følge jer og lille E’s liv fremover <3
  Lige et lille tip, hvis I ikke allerede har gjort det, så læg evt. et par stofbleer dobbelt på puslepuden, så den ikke er så kold igen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Tusind tak <3 Vi har skam stofbleer på, men det er ikke helt det samme som mors og fars varme bryst alligevel. Hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL, BABY E