Hjem PERSONLIGT VORES DATTER SKAL HEDDE …

VORES DATTER SKAL HEDDE …

af Frederikke Egel

Så har jeg vidst også trukket spændingen længe nok, hvad angår det navn på vores datter. Det var slet ikke meningen, at der skulle gå længe, inden navnet blev offentliggjort, men jeg havde ikke forberedt indlægget inden fødslen, og jeg har altså ikke lige prioriteret at sætte mig ned og skrive det som nybagt mor, så derfor kommer det først nu. Beklager ventetiden til de mange nysgerrige sjæle 😉

Vi vidste faktisk allerede, inden jeg blev gravid, hvad vores datter skulle hedde, hvis det blev en pige. Det var noget mere kritisk med drengenavne, som vi begyndte at snakke om efter graviditetens ankomst, og som vi kunne finde mange fine af, men pigenavnet var helt på plads og faktisk ikke til diskussion. Det var også derfor, at jeg ikke skrev en lige så lang liste med pigenavne som drengenavne i dette indlæg. Det er nemlig et navn, der har mere betydning end blot at være navnet på vores datter.

Læs også: Vores datters navn starter med 

Elvira. Elvira skal hun hedde. Smukke Elvira. Jeg elsker det navn! Jeg havde faktisk ikke rigtig hørt det navn før eller i hvert fald ikke bidt mærke i det, før jeg så, at Marks farmor hed det til mellemnavn. Kirsten Elvira. Jeg forelskede mig pladask i det og sagde til Mark, at jeg gerne ville kalde vores datter Elvira, hvis vi en dag fik en pige, hvilket han var med på. Det er nu 4 år siden, og vi var slet ikke i tvivl, da vi fik kønnet at vide. Det var en Elvira. Så vi har kaldt hende Elvira/Ellie lige siden uge 16, hvor vi fik kønnet at vide, og det har været så svært ikke at skrive, men vi ville begge to gerne være på den anden side af fødslen, inden vi offentliggjorde det. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, men det havde vi det bedst med, og så skal det jo bare være sådan.

Jeg håber, at I kan lide navnet, men vigtigst af alt, så elsker vi det!

You may also like

23 kommentarer

Cecilie Juul 7. januar 2018 - 17:28

Så fantastisk et navn! Er helt vild med det endnu en gang stort tillykke med hende ❤️

Svar
Gunilla 7. januar 2018 - 17:36

Så fint et navn! Havde gættet på elvira siden i offentliggjorde at det var baby e og efter at have læst dit indlæg om navne. Stort tillykke med hende ❤️

Svar
Nadia 7. januar 2018 - 18:45

Så fint! Siden du skrev Baby E har jeg tænkt på, hun skulle hedde Elvira!

Svar
Olivia-Elvira 7. januar 2018 - 18:47

Hvor er hun sød. Stort tillykke med hende, og super sødt navn 😉

Svar
Aurora 7. januar 2018 - 19:05

Elvira er sådan et fantastisk navn. Endnu en gang tillykke med hende ♥️

Svar
Frederikke blicher 7. januar 2018 - 19:05

Jeg elsker det navn! Havde næsten allerede gættet det. Jeg syntes bare at sådan nogle smukke forældre kunne give deres datter det navn❤️

Svar
Signe 7. januar 2018 - 19:21

Så smukt navn, til så smuk en lille pige❤️❤️
Endnu en gang stort tillykke med hende!!

Svar
Michaela 7. januar 2018 - 19:23

Juhuuu! Da jeg læste indlægget, hvor I lavede de to navnelister, krydsede jeg bare fingre for, at det blev en Elvira Men STORT tillykke med hende❤️ Eiii hvor jeg bare elsker at følge med, det er så hyggeligt med alle de baby billeder på insta og her Knus!

Svar
Marie-Louise 7. januar 2018 - 19:23

Rigtig smuk navn ❤️ Min datter hedder Ellinor og bliver også kaldt Ellie det er sådan et fint kælenavn. Jeg synes det er smukt, elver/eventyragtigt og meget elegant!! Tillykke med hende Fra en ny følger

Svar
Caroline 7. januar 2018 - 19:24

Nååårh❤️ Sikke en smukt prinsesse navn, jeres datter har fået. Et rigtigt fornemt navn, må man sige Forsæt god babybobbel❤️

Svar
Juliee 7. januar 2018 - 19:28

Så fint! Elsker også det navn <3

Svar
Elvira larsen 7. januar 2018 - 19:55

Ejj ahaha jeg hedder også elvira og jeg bliver kaldt ellie aha feeedt navn

Svar
Simone 7. januar 2018 - 20:27

Smuk smuk smuk navn ❤️

Svar
MARY 7. januar 2018 - 21:00

Så smukt navn havde faktisk os tænkt på elvira

Svar
Josefine 7. januar 2018 - 22:24

Jeg var sikker på at det i havde valgt Elvira, da jeg syntes at det passer perfekt til sådan en moderne familie. Og stort tillykke med jeres smukke lille guldklump❤

Svar
Julie 7. januar 2018 - 23:00

Meget fint navn. Det er ret sjovt, fordi jeg overvejer også når jeg skal have en barn selvom jeg kun er 14 at opkalde mit barn Elvina som vidst kommer fra min oldemor. Navet minder faktisk meget om hinanden.

Svar
Julia Mathiasen 7. januar 2018 - 23:10

Ej hvor sjovt! Det var også mit første gæt til, hvad navnet kunne være

Svar
Stephanie 8. januar 2018 - 8:09

SÅ smukt navn! Har selv en pige på 15 måneder, og har nærmest i flere år planlagt, at en eventuel datter skulle hedde Elvira. Det blev til Rosa i stedet, som jeg også er meget glad for, da der jo lige skulle findes et navn, vi var enige om 😉 Men hvis vi nogensinde får en pige mere, bliver det nok en Elvira. Stort tillykke med det smukke navn 🙂

Svar
Julie 8. januar 2018 - 9:02

Jeg elsker det navn!
Jeg er selv gravid med en pige, med termin om 6 uger. Vi har haft navnene Elvira og Augusta. Jeg har ikke været i stand til at vælge imellem de to navne fordi de simpelthen begge er så fine, så min mand har fået lov til at bestemme. Vores skal hedde Augusta. Men, får vi flere børn og er det en pige, bliver det nok en Elvira! ❤️

Svar
Maja 11. januar 2018 - 17:46

Hvordan kan det være I skulle til hørescreening da hun var 10 dage gammel? Synes jeg så en story om det?

Svar
Frederikke Egel 12. januar 2018 - 19:59

Det er bare et tjek, man skal igennem, når de er nyfødte for at tjekke deres hørelse. Det skal alle 🙂

Svar
Maja 15. januar 2018 - 10:50

Ja det ved jeg. Men måske det er anderledes hos jer. På OUH er det efter 3-4 dage sammen med hælprøven

Svar
Anna 22. marts 2018 - 14:45

Jeg har en dejlig Elvira på 12 år. I København er det et relativt almindeligt navn – da vi flyttede til Jylkand spurgte alle: Hvad hedder hun??!!
Vi har altid været glade for navnet – og mange udbryder spontant: Sikken et dejligt navn, når min datter præsenterer sig 🙂

Svar

Skriv en kommentar