Hjem PERSONLIGT ÅRET DER GIK 2017 | ÅRET HVOR JEG BLEV MOR

ÅRET DER GIK 2017 | ÅRET HVOR JEG BLEV MOR

af Frederikke Egel

Åh, hvor jeg nyder mit 2018 med hende her allerede. Det her år bliver helt specielt! MEN, inden vi indtager 2018 helt, så skal vi lige kigge tilbage på året, der er gået. 2017. Et fantastisk år hvor jeg gik 100% selvstændig med bloggen og mine andre kanaler, blev gravid, rejste en masse og meget, meget mere. Sidste år kiggede jeg også tilbage på året 2016, og alle de ting der var sket, og det har jeg selvfølgelig også tænkt mig at gøre igen i år. Det er simpelthen så hyggeligt, og jeg tror, at det er rigtig sundt lige at reflektere over alle de ting, der er sket i ens liv på bare et år. Et år der både er gået enormt stærkt, men samtidig også indeholder så mange skønne stunder. 2017 har været et år uden sammenligning, og et år jeg aldrig glemmer! I kender nok den primære årsag. <3

I januar fejrede Mark og jeg vores 5 års dag på Arndal Spa (som vi også besøgte, da jeg var gravid i uge 34 HER). Vi har årsdag d. 14. januar, men vi besøgte Arndal d. 11., hvilket var ret heldigt, for dagen efter kom Mark til skade, hvilket gjorde at vi ikke kunne fejre dagen på selve datoen. Derudover fik jeg investeret i et ringlight, der skulle vise sig at blive uundværligt for mig og min Youtube, som virkelig er stukket af i år! Jeg er gået fra 4000 følgere til 14.000 følgere i år! Wow! I januar besøgte jeg også Polen for første gang. Det var en super fed oplevelse, hvor jeg havde dette og dette outfit på.

I februar var jeg til modeuge, hvorfra jeg delte nogle tanker, jeg altid gør mig. I år tror jeg ikke, at jeg skal deltage. Der fik jeg taget dette outfit, og så delte jeg mine læsertal. Jeg lavede også en Youtube video, hvor jeg viser, hvordan jeg redigerer min Instagrambilleder, og sådan gør jeg stort set stadig. Og så kiggede jeg tilbage i gemmerne, hvor mine bloggerdage startede. Var der andre end mig, der brugte Stylegallery? Hihi. Og så rejste min familie og jeg til Nice, hvor jeg købte en ny Chanel taske.

I marts delte jeg et meget personligt indlæg, hvor jeg italesatte ‘det fucking perfekte glansbillede’. Det tog I så godt imod! Derudover kiggede jeg også lidt på forskellen på Fyn og København. Og så lavede jeg et indlæg HVER dag i en uge omhandlende min helt almindelige dag, så I kunne få et realistisk billede af, hvad jeg laver. Et indlæg jeg mere lavede i den måned handler om, hvordan man opbygger en blog. Oooog så købte vi nye sofaer, som skulle vise sig at være super dumt, eftersom jeg også blev gravid i den måned. Haha.

I april lavede jeg en status på de første 3 måneder som selvstændig, og så fik jeg de første tegn på, at jeg var gravid. Jeg havde det nemlig sådan her i hele påsken. Inden jeg fandt ud af, at jeg var gravid, udgav jeg dog dette indlæg omhandlende, hvornår man er klar til at blive forkældre. Derudover lavede jeg en video med 10 random facts om mig selv, og så lavede jeg min første apartment tour video, som har fået over 40.000 visninger! Et lidt mere teksttungt indlæg var dette om, hvordan jeg startede med at blogge. Og når ja. Så besøgte vi det kendte blomstersted på Bisbebjerg. Eller det gjorde vi så ikke helt, for vi endte det forkerte sted. Lol.

I maj var jeg til lancering af Sandras undertøjs- og badetøjskollektion på Kurhotel Skodsborg. På det her tidspunkt vidste jeg godt, at jeg var gravid, men vi havde kun fortalt det til vores forældre, så ingen andre vidste det. Man kunne ikke rigtig se det på maven, men mine bryster havde virkelig taget en spring, hvilket også blev pointeret et par gang. Haha. Jeg havde det SÅ dårligt i hele maj måned (ca. uge 7-10), så jeg fik ikke blogget helt så meget, som jeg ville, så jeg tog en lille pause og opsamlede min uge i et indlæg.

Juni må i særdeleshed siges at være en helt speciel måned. Den bød på alt fra min 24-års fødselsdag til offentliggørelsen af vores graviditet, som I tog vanvittig godt imod. Jeg delte også de første billeder af babybulen (eller mangel på samme) samt min graviditetsdagbog for uge 7 og uge 8. Og så afslørede jeg, hvorfor jeg havde rendt rundt med et blodsprængt øje i 14 dage. Vi fortalte også vores forældre om graviditeten på 3 forskellige og ret specielle måder. Og så var jeg i London og Flensborg, købte ny Gucci taske og fortalte om en træls oplevelse ved købet af min første Chanel taske. Det var virkelig en begivenhedsrig måned!

Juli bød på en masse indlæg om graviditet. Vi var til en tidlig scanning (den allerførste) for at få tjekket, at alt var okay. Vi var til kønsscanning og delte de navne, vi har overvejet. Vi offentliggjorde kønnet på vores baby. Vi var til vores første jordemoderbesøg, hvilket vi slet ikke var tilfredse med. Jeg delte min graviditetsdagbog for uge 9 og uge 10. Jeg var utålmodig med min langsomtvoksende mave. Vi delte vores sommerferieplaner, og så tog vi et par dage på Fyn.

I august mærkede vi for første gang vores lille datter sparke inde i maven. Det var en kæmpe oplevelse! Vi mærkede hende begge to samtidig for allerførste gang. I over en time. Det var så vildt! Hun har været enormt aktiv inde i maven i hele graviditeten <3 Vi var også til misdannelsesscanning, og alt så super fint ud. Og så begyndte maven for alvor at vokse. Yay! Derudover var Mark og jeg på en lille forretningsrejse til Århus sammen. Det var super hyggeligt, og det kom der denne video ud af. Derudover filmede jeg også denne gør-dig-klar-med-mig video, hvor jeg opdaterer jer på alt, hvad der sker i mit liv, og så viste jeg også alle mine designertasker frem på Youtube. Ooooog så skiftede vi vores lækre Arne Jacobsen sofaer ud med et billigere en fra IKEA. Nu når vi skulle være forældre. Pis 😉

I september købte jeg en del nye tasker. Blandt andet denne Chanel og denne Dolce & Gabbana. To tasker jeg stadig elsker i dag! Jeg gav også et tip til, hvordan man unfollower folks historier på Instagram uden af unfollowe selve personen. Det er ret smart! Og så skete der for alvor noget med maven i min graviditet. Generelt har jeg lært rigtig meget i min graviditet. Jeg har særligt lært, at jeg ikke vidste en skid om graviditet, babyer, hormoner og alt det, der medfølger. Især disse 10 ting stak ud for mig. Og det der med uger og måneder i en graviditet. På Youtube lavede jeg min første video i min serie med ‘Ting vi har købt til vores baby’. Den video stak af og har nu over 60.000 visninger! Shit!

Igen i oktober fik jeg shoppet lidt og købte denne Chanel taske hjem. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gik så meget amok. Måske jeg var bange for, at det var de sidste dyre køb til mig selv, når jeg nu skulle være mor. 😉 Derudover skete der store ændringer for mig og bloggen, da jeg gik helt selvstændig med min platform og stoppede inde på mit kontor. Jeg udgav også en af de videoer, som jeg er allermest stolt af og rørt over. Jeg har set den video 1000 gange selv, og jeg er lige ved at tude hver gang. Jeg elsker den så meget! Jeg måtte desværre også erkende, at jeg havde fået bækkenløsning og sov enormt dårligt de dage, så Mark og jeg blev enige om at købe ny seng. Og så blev vi enige om navnet på vores datter, så vi delte forbogstavet med jer. Jeg snakkede tilmed også lidt om graviditeten og om den var planlagt, og så ramte jeg to måneder til termin.

I november blev jeg spurgt, om jeg havde fået lavet læber (igen). Det havde jeg. Men før min graviditet. Jeg delte også et indlæg med 5 store ting, der skete i mit liv på daværende tidspunkt, og så forkælede jeg mig selv med lidt mere shopping og en spa-dag med Mark. Derudover fik jeg en af de bedste overraskelser i mit liv; nemlig mit surprise babyshower. Jeg blev SÅ overrasket! Jeg fik dog samlet en masse klip sammen og fik lavet en lille video derfra. Så fantastisk dag!!! Vi fandt også ud af, hvordan vores jul og nytår skulle se ud, da den var ret anderledes i år. Og så skete der en masse med min graviditet; jeg snakkede om strækmærker, jeg delte endnu en video med babykøb, vi lavede pusleplads på badeværelset (som vi i øvrigt er mega glade for!), vi modtog vores nye seng, så jeg kunne komme af med min bækkenløsning (og amme nemt), og så delte jeg beretningen om opdagelsen af min graviditet her, her og her.

Og så kom december. Den største og vildeste måned af dem alle. Den måned hvor jeg havde termin (d. 21.). Jeg skrev et indlæg om at føle sig tilpas i graviditeten, jeg besvarede alle jeres spørgsmål omhandlende graviditet, baby og parforhold, jeg snakkede om kemi og graviditet samt ægteskab og/eller testamente når man skal have baby, jeg ramte 1 uge til termin, jeg delte en video om min hospitalstaske samt vores sidste indkøb til baby, jeg satte gang i en gætteleg om Ellies ankomst, og så ramte jeg terminsdatoen. Men ingen baby. Så jeg tog til jordemoder og blev tjekket. Og så blev det juleaften. Og stadig ingen baby. Men vi fik en masse gode gaver til både os selv og baby. Så vi var klar til, at hun kom. Men der gik lidt tid endnu, og jeg ramte uge 41+0. Og så skete der noget. I uge 41+3. D. 31. december 2017. Der fødte jeg min smukke datter. Og jeg kunne ikke være mere stolt og lykkelig. Og året kunne ikke slutte på bedre vis.

Tak 2017. Jeg glæder mig allerede til 2018.

You may also like

2 kommentarer

Majbritt 27. januar 2018 - 18:49

Hvor er den fine grå dragt fra, som Elvira har på?
Jeg har temin om 7 uger og er på udkig efter dragter, der kan åbnes foran 🙂

Svar
Frederikke Egel 29. januar 2018 - 9:27

Den er fra mærket Friends. :* Og stort tillykke!

Svar

Skriv en kommentar