Hjem PERSONLIGT MIT NYE LIV MED AMNING, MANGLENDE SØVN OG MULTITASKING

MIT NYE LIV MED AMNING, MANGLENDE SØVN OG MULTITASKING

af Frederikke Egel

AF SENGESPECIALISTEN

Spise, sove, prutte, gylpe, pludre, spise, sove, prutte, gylpe, pludre, spise, sove … osv. osv. osv. Det er bogstavelig talt dét, dagene går med herhjemme i babyboblen. Primært for Elviras vedkommende, bevares, men egentlig også vores. Eller i hvert fald mit. For med en datter, der er afhængig af ens bryst, sover allerbedst i sin mors varme og velkendte favn og skal skiftes umiddelbart efter de to førnævnte begivenheder, inden det så er forfra igen, så bliver det også mere eller mindre min hverdag. Haha. Men det er  fint med mig! For jeg ææælsker det! Og jeg er på ‘barsel’ (sådan da..), hvorfor det er mere eller mindre er mit eneste job og min primære rolle her i Ellies første levetid. At servicerer og efterleve hendes behov så godt som muligt.

Det betyder dog også bare, at det er svært for mig at uddelegere ret mange af de opgaver til Mark, da Ellie er så afhængig af lige netop mig, og derfor er det også mig, der hænger på nattevagten og den minimale søvn, der medfølger ved at bistå den tjans. Det gør mig dog ingenting, for jeg elsker hvert øjeblik med min lille, fine datter, og jeg er på en måde ret stolt over at være så vigtig en person i Ellies liv. Og så er jeg samtidig så heldig, at amningen om natten næsten er nemmere og mere behagelig end amningen om dagen, simpelthen alene af den grund, at jeg ammer inde i sengen, og vi har elevationsseng (som I nok husker fra det her indlæg)! Det er den mest geniale opfindelse til amning, og jeg er så taknemmelig for den hjælp og vejledning vi fik hos Sengespecialisten angående vores nye seng! Vi endte med en elevationsseng fra Dunlopillo med hver vores madras, og jeg har aldrig sovet bedre eller været mere veludhvilet! #tipvideregivet Som I kan se på billederne, så fungerer elevationsdelen intet mindre end fantastisk, når jeg har en lille prut liggende i armene og ikke er helt så mobil.

Læs også: Søvn med væske i kroppen

Når jeg hører Ellie begynde at smaske og trække vejret hurtigere, hvilket er hendes typiske tegn på sult, så når jeg lige hurtigt at tænke; “Ej, lige en halv time mere, skat“, men ca. 1 sekund efter det, så er jeg vågen og glæder mig til at tilbringe lidt tid med hende – også selvom det er med øjnene halvt lukkede og hjernen mere eller mindre på off-mode. Men jeg kører bare elevationsdelen op i ryggen, lægger hende til brystet, og så spiser hun uden overhovedet at have bemærket ændringer, så hun nemt kan falde i søvn igen. Det er virkelig genialt, og det varmer mit hjerte helt igennem, at det bare fungerer så fejlfrit. Mens jeg ammer Ellie, læner jeg selv hovedet tilbage i ryglænet og blunner lidt hen, og så snart hun er færdig, kører jeg elevationen ned og falder i søvn på et splitsekund. Jeg når derfor knap nok at vågne, medmindre hun også skal skiftes, hvilket jeg altid tjekker, men fordi det er så nemt for mig bare at blive siddende/liggende samme sted og lade fjernbetjeningen klare den fysiske omrokering, er det simpelthen så ‘nemt’ og ubesværet at amme om natten!

Og det kan altså mærkes! For når man bliver vække hver 2. time hver nat, så kommer man altså ret meget i søvnunderskud, hvilket normalt påvirker ens hverdag, humør, overskud, præstationer osv. i løbet af dagen, men det oplever jeg faktisk slet ikke (endnu). Måske fordi jeg stadig lever i en lykkelig bobbel og kærlighedsrus, men jeg tror nu altså også, at det har noget at gøre med, at jeg ikke som sådan er lysvågen hver 2. time, men nærmest ammer i søvne og så samtidig får en fuldstændig fantastisk søvn i de timer, hvor jeg så sover. Takket være vores elskede seng!

Læs også: Ny seng og make-over at være soveværelse

Igen, må jeg virkelig slå et slag for at gå ind til nogle specialister og få en snak om jeres seng, så I er sikre på, at I er udstyret med det rette alt efter jeres individuelle behov. Jeg kan ikke beskrive nok, hvor stor forskel på ens liv og hverdag, det har! Især som gravid (der vil jeg altså også lige slå et slag for en graviditetspude). Sengespecialisten har stadig et kæmpe udsalg kørende lige nu med op til 60% rabat, som jeg kan anbefale jer at tjekke ud. Det kunne jo være, at I kunne gøre jer et fantastisk køb netop nu! I kan se deres udvalg her.

You may also like

Skriv en kommentar