MINE SENESTE KØB + 30% RABAT

EN MÅNED MED VORES ELSKEDE ELVIRA

Dette billede er taget d. 29. december, 10 timer inden min første ve. Så mærkeligt at tænke på!

De første veer natten d. 30. Jeg skulle bare vide, hvad der ventede mig!! Haha. De her var barnemad.

… og så kom hun! Efter en lang latensfase, men perfekt fødsel!

De efterfølgende dage på barselshospitalet. Så rar tid!

Mine to <3 Elvira sov i nesten i min seng, da jeg ikke kunne nænne at lægge hende i krybben.

Vores første familiebillede derhjemme. 3 dage gammel!

Vores første gåtur. 5 dage gammel!

… og nu er vi her. Hold nu op! Mit hjerte er fyldt med kærlighed!

Nøjj, hvor tiden flyver! Tænk sig, i dag har vi haft vores elskede lille datter hos os i én hel måned! Mit liv har aldrig været mere fuldendt! Der er allerede sket meget med hende på så kort tid! Det er helt vildt! Jeg kan næsten græde ved tanken, men samtidig så nyder jeg også virkelig meget at se hendes udvikling og trivsel. Hun vokser og vokser (både i længde og vægt. Haha), og hver dag kan vi se, at hun er blevet stærkere i nakken, pludrer mere, spjætter med arme og ben, siger hurtigere til og fra, smiler mere og mere, har en enormt stærk øjenkontakt osv. osv. Herhjemme kalder vi hende super-babyen, fordi hun er så dygtig til alt, men sådan har alle forældre det nok. Hihi

Jeg elsker mor-rollen mere end noget andet, og jeg elsker at se Mark i far-rollen. Han er simpelthen så fantastisk med vores lille datter i det omfang, han nu får lov til. Elvira har vidst lige været igennem sit første tigerspring (hvis man tror på dén teori. Vi prøver os frem, men lytter til de mange, forskellige undersøgelser, der er lavet, og der passer første tigerspring altså perfekt på Elvira). Hun har ville være på mig konstant, har spist 20 ud af 24 timer i døgnet (eller i hvert fald ligget ved brystet. Haha), har været urolig om aftenen, vågnet hver gang jeg har lagt hende fra mig osv. Det har stået på i 4 dage nu, omend det er meget uskyldigt og tilforladeligt, for hun græder og skriger ikke ret meget, men nu er det vidst overstået. Og nu kan vi virkelig se en forskel i hendes udvikling. Alt det som vi syntes, hun var dygtigt til før (beskrevet i første afsnit), er hun endnu dygtigere til nu. Det er så vildt at se! Og nu vil hun atter gerne ligge hos sin far og andre gæster i længere tid ad gangen igen. Vi er simpelthen så heldige med vores smukke prinsesse!

Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske med min lille baby (som ikke er så lille længere) de næste par måneder. I må endelig skrive jeres oplevelser og erfaringer med jeres nyfødte, hvis I har lyst? Det kunne være sjovt at høre jeres historier <3

Skriv en kommentar

 • Maja

  Hvor er det dejligt at følge dig. Jeg er selv mor til to drenge ( 2 år og en på 4 måneder ) Det er bare en dejlig tid og alt føles lyserødt. Man skal bare ride på den bølge. Så du havde været ved frisøren og fået farvet hår. Hvilke overvejelser gjorde du dig der i forhold til farvning og amning? Jeg har selv fået farvet hår under gravidlitet og amning og shit nogle hug jeg har fået. På trods af at jeg har brugt den grønneste, mest veganske, spelt-agtige, politisk korrekte frisør jeg kunne finde i Odense. Sikke en debat jeg har startet i min omgangskreds

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej Frederikke.
  Jeg fødte min søn den 1 februar 2017, dvs han idag er et år. Og jeg lover dig, det er gået SÅ stærkt !
  Min søn var ligesom Elvira, ret dygtig til mange ting i en tidlig alder, og det er kun gået opad med månederne. Han er vuggestuebarn idag og har sin første fødselsdag idag, og jeg kan præcis huske, hvad jeg gjorde for præcis et år tilbage! Det føles som igår. Nyd det – men glæd dig også til de bliver lidt ældre, så får du meget mere tilbage med grin og leg. De er så fantastiske ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Skovgaard

  Åh den første tid <3 Jeg føler det som var det i går. Min Oliver fylder 7 mdr. i dag men jeg føler vitterligt ikke at der er gået så lang tid… Han er jo lige født?????! Min allerbedste råd: Nyd, sug til jer – det går SÅ stærkt, og inden længe er hun ikke en lille baby mere. Det er ambivalent men helt fantastisk at se den udvikling de hele tiden gennemgår. De såkaldte tigerspring har passet ret godt på Oliver – han har ikke reageret virkelig voldsomt men vi har bestemt kunne mærke at der er sket noget. Det er fantastisk at blive mor og intet kan sammenlignes (på godt og ondt!). Knus fra en anden "nybagt" mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, en fin heldragt, hun har på på sidste billede! <3

  https://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tillykke med den første måned ❤️
  Selvom du allerede gør det, kan det ikke siges nok, NYD DET! Nyd nyd nyd. Tiden går SÅ stærkt. Min søn bliver 6 mdr om 8 dage og jeg synes lige han er blevet født. Jeg synes lige han har lagt og været helt lille bitte og bare ammede, sov og sked. Nu møffer han rundt på gulvet, rejser sig i kravlestilling, sidder selv i sin højstol og får to måltider med ske om dagen. Jeg kan næsten ikke huske den første tid længere. Men glemmer så hurtigt! Så nyd din lille baby, for pludselig er hun ikke så lille længere ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Frederikke. Så hyggeligt at følge med 🙂 Laver du en fødselsberetning? Det er så fint at læse om en masse forskellige fødsler 🙂

  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE KØB + 30% RABAT