SUTTER MED NAVN PÅ + HVORNÅR TAGER BABYER IMOD SUT?

7 FAVORIT OUTFITS LIGE NU

NELLY BLAZER (her*) | NELLY BUKSER (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*) | CELINE SOLBRILLER (lignende*)

Det er sjældent, men en gang imellem kommer jeg faktisk i noget andet end mit nattøj/joggingtøj, som jeg lever i i øjeblikket. Haha. Og når jeg gør, så prøver jeg at dokumentere det hver gang. For selvom der er gået babyspam i den, og jeg nyder min babybobbel og mit tøj med gylppletter, så har jeg jo stadig en kæmpe interesse for mode og beauty, som bloggen primært altid har handlet om. Blandet med en masse personlige indlæg også 😉

Hver dag finder jeg nye ting, jeg gerne vil eje, teste, style osv. på hjemmesider som Nelly*, Zalando*, Gina Tricot*, NAKD* og ASOS*, så nu når jeg begynder at komme lidt mere ud, få lidt mere rutine i hverdagen, få skudt outfitbilleder en gang imellem osv., så har jeg tilladt mig selv at shoppe ind til min nye garderobe, som jeg er ved at opbygge. Jeg har dog ét krav (faktisk to) – det skal være komfortabelt og ikke mindst ammevenligt tøj, da der ikke er nogen grund til at gøre det sværere for mig selv end højest nødvendigt. Samtidig med det stadig skal være pænt. Og moderne. Okay, det var lidt mere end to krav. Haha

I dette indlæg har jeg samlet mine seneste favorit outfits med de ting, som jeg synes er både komfortable, ammevenlige, pæne og moderne i ét. Og så er de relevante for alle, for det er ‘helt almindeligt’ tøj og ikke graviditets-/amme-/mortøj.

Jeg har fundet links til alle de ting, jeg har kunne finde online, så jeg håber, at I kan blive inspireret af indlægget. Har I et favorit look?

NELLY TRACK SUIT (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*)

NELLY BLAZER (her*) | NELLY BUKSER (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*)

GINA TRICOT BUKSER (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*)

NELLY JAKKE (her*) | NELLY JEANS (her*) | NELLY STØVLER (her*)

NELLY BLAZER (her*) | NELLY BUKSER (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*)

NELLY TRACK SUIT (her*) | ALEXANDER MCQUEEN SNEAKERS (her*)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUTTER MED NAVN PÅ + HVORNÅR TAGER BABYER IMOD SUT?