Hjem Uncategorized SØNDAGSSHOPPING: 20% RABAT PÅ ALLE NLY BRANDS

SØNDAGSSHOPPING: 20% RABAT PÅ ALLE NLY BRANDS

af Frederikke Egel

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER* 10. HER* 11. HER* 12. HER*

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

  1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

… Oooog så blev det søndag. En af mine favoritdage på hele ugen (lørdag vinder). Haha. Vi har mine forældre på besøg, og Marks mor kigger også ind senere, og i går havde vi Morten, Pernille og Mikela til brunch, så det er en rigtig gæsteweekend. Så hyggeligt! Det skal dog ikke forhindre mig i at udnytte et godt tilbud, når jeg ser det. Og det er der på Nelly* lige nu, så det ville jeg lige tippe jer om.

Frem til i morgen d. 12. kl. 23.59 er der 20% rabat på alle NLY brands* pånær NLY Eve med koden: NLY20. Så hvis I har lidt liggende i gemmerne, så er det måske nu, det skal klikkes hjem? Ovenstående er mine favoritter lige nu, og det meste er vidst efterhånden klikket hjem. 😉 Se hele udvalget her*.

You may also like

2 kommentarer

Mikaela 11. februar 2018 - 10:01

Hej Frederikke

Når jeg prøver at bruge koden, så virker den kun til et produkt? Er det meningen, eller gør jeg noget forkert?

Mvh Mikaela

Svar
Frederikke Egel 11. februar 2018 - 18:32

Er alle produkter fra NLYs egne brands? Koden virker nemlig kun på NLY – dog ikke NLY Eve 🙂

Svar

Skriv en kommentar