KAN MAN NØJES MED AT SKIFTE TOPMADRASSEN PÅ SIN SENG?

VIDEO: VI HYGGER I LYNGBY STORCENTER

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

I lørdags kørte Mark, Elvira og jeg et smut til Lyngby Storcenter for at have lidt familietid og hygge os sammen efter en travl uge. Vi havde ikke et bestemt formål med turen (omend jeg havde en lille bagtanke om at kigge på en taske. Hæhæ), så jeg lokkede Mark med i mine 5 favoritbutikker (som jeg også viser frem i videoen). Det endte med, at vi alle 3 fandt nogle fine ting, og at Elvira nærmest fik en helt ny garderobe. Haha. Jeg viser det hele frem i videoen, og om jeg køber tasken eller ej (som forresten er fra Mulberry), kan I se i videoen. Hihi. Jeg håber, I kan lide den! Husk at følg min Youtube her

MIT OUTFIT: MINIMUM HOODIE (similar*) | NELLY T-SHIRT (her*) | NELLY JAKKE (her*)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN NØJES MED AT SKIFTE TOPMADRASSEN PÅ SIN SENG?