VIDEO: VI HYGGER I LYNGBY STORCENTER

MIN SENESTE (MEGA LÆKRE) ORDRE + 25% RABAT

1. HER* 2. BLAZER/BUKSER* 3. BLUSE/BUKSER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER*

Går I også altid og glæder jer herre meget til at modtage jeres seneste shoppingordre?? Det gør jeg, og denne gang er ingen undtagelse! Jeg synes selv, jeg har fundet nogle mega gode ting hos Nelly*, og jeg glæder mig især til at modtage dette*, denne*, dette* og denne*!!! Især den ternede jakke* bliver et hit! Udover de her ting, så fandt jeg også noget mega nice i Lyngby Storcenter i går, som jeg glæder mig til at vise jer! Hint; det er herre retro. Haha

Indtil i morgen d. 28. har Nelly en kampagne kørende, hvor man kan spare op til 25% rabat (fratrækkes automatisk ved kassen):
2 items = 15% rabat
3 items = 20% rabat
4 items = 25% rabat
Se hele udvalget i kampagnen HER. God shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: VI HYGGER I LYNGBY STORCENTER