VORES (NUVÆRENDE) RUTINER OG NATTESØVN

MIN FAVORITJAKKE OG ET HEJ

MUNTHE JAKKE (her*) | NELLY SKJORTE (her*) | H&M BUKSER (lignende*) | ALEXANDER MACQUEEN SNEAKERS (her*)

Godmorgen fra min sædvanlige barselsplads – i gyngestolen, godt placeret foran tv’et. Denne gang er det UDEN en baby i armene! WHAT?! Ja, hun ligger sgu og sover inde i vores seng. Helt alene. Det har hun gjort en del gange på det sidste, fordi vi har testet af, hvordan det går med at sove for sig selv på forskellige tidspunkter af døgnet, fordi hun jo de sidste 2,5 måneder bare har sovet i mine arme. Altså, hun ryger ikke på eget værelse eller egen seng endnu (overhovedet!!), og hun tager stadig et par af sine daglige lure i mine arme (og det bliver hun ved med læææænge endnu), men hvor er hun bare sej og dygtig til også at sove for sig selv, når jeg lige skal arbejde lidt. Det er simpelthen fantastisk! Vi har verdens skønneste datter!

Nå, men udover at dele lidt fra vores hverdag, ville jeg også lige vise jer ovenstående outfit, der består af min absolutte favoritjakke* i øjeblikket. Nemlig denne fra Munthe*. Den er SÅ fed, og den er SÅ varm, så jeg bruger næsten ikke andre jakker, selvom den er bidende koldt udenfor. Derudover har jeg et par komfortable jeans* på og en løs skjorte*, der samtidig med at være cool og stilren også er ammevenlig. Vigtig detalje 😉 Og så selvfølgelig mine elskede Alexander McQueen sneakers*. I er i øvrigt virkelig mange, der spørger ind til mine sneakers, så jeg tænker lige at lave et samlet indlæg omkring dem.

Skriv en kommentar

  • Ane

    Hej Frederikke,
    Jeg er nødt til at sige at det simpelthen klæder dig så godt når du sætter dit hår op i den høje knold. Dit ansigt ser så fint ud når du gør det (og det gør det også ellers, du er smuk) men den knold er bare hammerlækker! Dejligt at følge med i jeres dagligdag, min kæreste og jeg venter selv vores første barn her til maj, en lille dreng, og det giver godt med blod på tanden at kunne følge med i hvordan bl.a. I gør 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES (NUVÆRENDE) RUTINER OG NATTESØVN