FOOD FESTIVAL OG FAMILIEHYGGE I LYNGBY STORCENTER

20-25% RABAT PÅ BUKSEDRAGTERT (OG ALT ANDET HOS NELLY)

NELLY BUKSEDRAGT (her*) | BRONX SNEAKERS (her*)

Jeg skrev om Nellys PINK WEEK* i min forrige indlæg, og nu er der altså kommet en ny lækker deal hos dem; der er 20% rabat på alt andet end NLY, hvor der er 25% rabat. Det er altså en oplagt mulighed for at spare rigtig mange penge! I skal bare bruge koden: PINK ved check ud HER*. Der er få brands, der ikke gælder, men ellers er det bare med at shoppe løøøøøøs!!

Der er 25% rabat på min buksedragt HER* og 20% rabat på mine sneakers HER*. PS: jeg har min buksedragt i str M og passer den perfekt.

 

  1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER*

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOD FESTIVAL OG FAMILIEHYGGE I LYNGBY STORCENTER