HVILKEN RABAT GÆLDER NU? | NY DEAL HVER 4. TIME

OM AT VÆRE SELVSTÆNDIG PÅ BARSEL

Elvira 3 måneder d. 31/3 <3 

Hej venner. Long time, no see. Har I det godt?

I øjeblikket, eller faktisk siden Elviras ankomst d. 31/12-17 , to be honest, har jeg jongleret mellem at være nybagt mor (der er smaskforelsket i sin datter og ikke vil lave andet end at glo på hende, når hun sover, og lege med hende, når hun er vågen) og så samtidig være selvstændig (på barsel, der elsker sit arbejde og kunne producere indhold døgnet rundt, hvis der ikke var en baby at tænke på). Jeg forsøger at finde en balance. Finde ud af hvilket ben jeg skal stå på og hvornår i løbet af dagen. Mor-benet vs arbejds-benet. Men det er altså en ret svært. Og jeg er åbenbart ikke så god til det. Jeg formår i hvert fald at slå mig selv oveni hovedet over det. Flere gange dagligt. For er det okay at hive computeren frem og arbejde, når man har en lille bebs?! Også selvom hun bare sover?

Jeg føler mig som en dårlig mor (eller nok nærmere et dårligt menneske, for jeg er en fandens god mor), når jeg arbejder, mens jeg har Elvira. Mest fordi jeg føler, at jeg burde være 100% på barsel og ikke kun 75%, så hun kunne få AL min opmærksomhed. Men omvendt så vil jeg også gerne arbejde. For jeg elsker mit arbejde. Og jeg vil herre gerne dele ud af det hele (Elvira, mit nye liv, mine tanker, min krop efter fødslen, livet som en familie, mine behov vs Elviras behov osv. osv.) på alle mine kanaler og holde dem ved lige, da det jo er mit levebrød og noget jeg holder effing meget af. I løbet af dagen arbejder jeg kun, når Elvira sover (og til de af jer der følger mig på Instagram, @frederikkeegel, så ved I jo, at Elvira oftest sover lure ovenpå mig/i mine arme) Så jeg arbejder med én arm, mens jeg har en sovende baby ovenpå mig.

Så hvorfor føles det så så forkert? Hun ved jo ikke, hvad jeg laver, mens hun sover, og hun får al den kærlighed og nærkontakt, hun overhovedet kan, mens jeg arbejder, eftersom hun ligger OVENPÅ mig imens? Jeg ved ikke, hvorfor det føles så forkert. Det er noget, jeg arbejder med, og jeg kan langsomt mærke forbedringer. Også i takt med at hun bliver større og kan mere selv. Jeg har endda læst, at det også kan være godt for børn/babyer med lidt alenetid på tæppet med aktivitetsstativet, hvor de selv kan vælge, hvad de vil fokusere på. Så dér kunne jeg jo også bare arbejde. Mine fingre og min hjerne siger ja. Men min samvittighed og mit mor-hjerte siger nej. For jeg er jo på barsel… Men jeg er også selvstændig… Og jeg VIL gerne blogge. Og lave videoer. Og opdatere min Instagram med outfits (og babybilleder, selvfølgelig. Haha) og alt muligt andet for den sags skyld.. Sikke et tankemylder! Er den dårlige samvittighed, når man laver noget andet end at kigge på sin nyfødte baby, bare en del af ens nye rolle, som man må affinde sig med? Eller skal jeg bare lige lære det der med, at hun ikke bliver et ødelagt menneske af at hendes mor også laver noget andet? Bare lidt. En gang imellem.

Åh, den er altså svær..

Det er desuden det her emne, jeg skriver med min mentor hos GoMentor 24/7 om i øjeblikket. Det er et samarbejde, jeg har indgået om at teste et forløb hos en coach, og der har jeg taget det her emne op, så jeg er spændt på udfaldet. Jeg skal nok dele det med jer.

Skriv en kommentar

  • M

    Årh! Hun er simpelthen den sødeste Tænk at vi selv lige har fundet ud af, at vi venter en lille guldklump til december! Og hvis den bare er halvt så sød som Elvira, så bliver det helt fantastisk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKEN RABAT GÆLDER NU? | NY DEAL HVER 4. TIME