DE PERFEKTE MOM JEANS

OM AT VÆRE SELVSTÆNDIG PÅ BARSEL | OPDATERING

AF GOMENTOR 24/7

I tirsdags udgav jeg et indlæg med mine tanker om at være selvstændig på barsel. Noget jeg troede var det helt rigtige for mig og ville være en del nemmere, end det har vist sig at være. Jeg har haft rigtig svært ved at ‘give slip’ på Elvira og give mig selv lov til at have lidt mig-tid, mens hun sov, fordi jeg ikke følte mig som en god nok mor, hvis jeg f.eks. prioriterede at sidde med min computer og arbejde, tage en lur eller ordne vasketøjet, fremfor at sidde og stirre på min sovende datter… Det lyder helt skørt, når jeg skriver det ned, hvorfor jeg også er rigtig glad for, at jeg har taget hånd om galskaben og har gjort noget for at ændre den skøre tankegang. For selvfølgelig bliver jeg ikke en dårligere mor af at bruge tiden, hvor Elvira sover, fornuftigt. Jeg har ikke behov for at lægge hende fra mig, hver gang hun skal sove, for jeg nyder virkelig også bare at slappe af med hende sovende ovenpå mig, så jeg kan nusse og kysse hende, men af og til er det da rart med frie hænder til at nå lidt arbejde, uden jeg skal have dårlig samvittighed over det.

For at få fjernet den dårlige samvittighed, der har plaget mig siden Elviras fødsel, har jeg den seneste måned arbejdet rigtig meget med mig selv omkring min måde at balancere mor-livet og arbejds-livet, så jeg kan optimere min arbejdstid, mens Elvira sover og så være 100% på som mor, når hun er vågen. Det har jeg gjort i samråd med min coach hos GoMentor 24/7, der har fået mig til at reflektere så meget over tingene, at jeg efterhånden har indset, at jeg selvfølgelig ikke er en dårlig mor eller ødelægger Elvira som menneske, fordi jeg en gang imellem arbejder i hendes lure. GoMentor 24/7 er en service, hvor man døgnet rundt kan chatte med og skrive til sin mentor, hvis man har noget på hjerte eller har brug for at snakke.

Min coach har stillet mig en række spørgsmål, der har fået mig til at reflektere over og sætte ord på, hvad det er, der føles forkert ved at arbejde, mens jeg har Elvira, og hvordan jeg udtrykker ‘det forkerte’ overfor mig selv. Jeg har alene bare ved at chatte med min coach via GoMentor 24/7, og fået en andens syn på tingene, kunne mærke forbedringer i min måde at tænke på. Så store forbedringer, at jeg satte et mål for mig selv i denne uge; jeg ville arbejde i minimum én af Elviras lure HVER dag. Say whaaat?! Ja, det er rigtigt! Og det lykkedes sgu! Endda helt uden dårlig samvittighed. I det øjeblik Elvira slog øjnene op eller søgte efter mit bryst, stoppede jeg det, jeg havde gang i og gav hende prompte det, hun havde brug for, og så kunne jeg jo hurtigt se, at hun absolut ikke havde taget skadet. Hun havde jo ikke engang bemærket, at jeg havde lavet noget andet. Haha.

Læs også: Om at være selvstændig på barsel

Jeg ser allerede nu frem til næste uge, hvor jeg har endnu mere blod på tanden for at få arbejdet lidt hist og her, mens Elvira sover, for det fjerner også den dårlige samvittighed jeg har over at forsømme min blog og min mailindbakke. Så alt i alt må jeg sige, at det har været rart at få talt med nogen om min dårlige samvittighed og indstilling til at arbejde som nybagt mor, og jeg glæder mig til mine fremtidige samtaler med min mentor. Jeg har i hvert fald høje forventninger til fresultaterne. Hehe

Fordelen ved GoMentor 24/7 (i hvert fald for mig) er, at det hele foregår online og er på mine præmisser, og når det passer mig. Jeg har kunne finde min telefon frem og skrive til min coach i dét øjeblik, jeg er kommet i tanke om noget, i stedet for at skulle vente til vores mødes ‘næste onsdag’, og så har jeg ikke skulle tænke over, om Elvira skulle spise, skide eller skrige under vores samtale, fordi den ikke er foregået fysisk, men online. Hvis man ikke er så meget for at skrive og chatte, men hellere vil snakke, så kan man bare afholde sin session over videoopkald, men for mig har det med chatten fungeret virkelig godt.

Lige nu er der 50% rabat ved oprettelse af et abonnement hos GoMentor 24/7. I kan læse meget mere om GoMentor 24/7 og deres mange mulighed for at få hjælp eller sparring hos en coach, psykolog eller terapeut alt efter, hvilket emne du vil snakke om her. De tilbyder hjælp indenfor alt, så du skal endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte dem, hvis du har brug for det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE MOM JEANS