OM AT VÆRE SELVSTÆNDIG PÅ BARSEL | OPDATERING

VIDEOOPSAMLING: SE ALLE DE TING VI HAR KØBT TIL BABY E

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

I løbet af min graviditet lavede jeg ikke bare en hulens masse blogindlæg omhandlende min nye tilværelse – jeg lavede også en masse videoer til min youtubekanal om selvsamme. Den første video jeg lavede var egentlig mest for at vise de ting frem, som vi indtil videre havde købt og fået til vores lille prinsesse, så jeg kunne få en masse gode råd og tips til, hvad vi mere burde anskaffe os, men interessen for at følge med i hvad vi fik skrabet sammen undervejs steg i takt med, at videoen stak totalt af (og nu har over 70.000 visninger!!!). Derfor blev det til denne lille serie bestående af 4 videoer, hvor jeg viser stort set alt det frem, som vi købte og fik af familie, venner og samarbejdspartnere til vores lille fis. Jeg overvejer at lave en video med vores favoritting, og så overvejer jeg at genoptage den slags videoer og løbende lave små hauls med babyting. Kunne noget af det have interesse? Skriv gerne en kommentar, hvis det kunne!

Bemærk forresten hvordan jeg langsomt bliver tykkere og tykkere i ansigtet igennem videoerne. Haha

INDHOLD: 

Den første video handler bl.a. om:

 • De allerførste stykker tøj til vores datter (og så lærer jeg om forskellen på bodystockings og sparkedragter. Haha).
 • Vores fine babynest, som hun sov i de første par uger
 • Mig der blev grebet af stemningen i Illums Bolighus og købte legetøj til 1-årige. Haha
 • Kommende køb

Den anden video handler bl.a. om:

 • Hendes første seng – en såkaldt bedside crip
 • Barnets bog
 • En smart højstol
 • De hudplejeprodukter jeg bruger til hende
 • Hendes navns forbogstav i en lampe

Den tredje video handler bl.a. om:

 • Hendes babydyne
 • Billige og dyre stofbleer
 • Varmt tøj til transport
 • D-dråber
 • God bog om de første 40 uger efter fødslen

Den fjerde video handler bl.a. om:

 • Barnevogn – vores endelig valg
 • Autostol
 • Pusletaske
 • Bæresele
 • Sleepcarrier
 • Abonnement på bleer og vådservietter hos Babykasse
 • Bøger om zoneterapi til babyer

Skriv en kommentar

 • Louise

  Helt klart et stort ja tak til flere videoer ang. baby ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Det kunne være fedt med en video med jeres favoritter og hvis I har købt flere ting som er uundværlig til baby

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE SELVSTÆNDIG PÅ BARSEL | OPDATERING