VORES FØRSTE FERIE SOM FAMILIE

HENDE DEN FARVEFORSKRÆKKEDE

MONKI KJOLE (her*) | MONKI SOKKER (her*) | NELLY SOLBRILLER (her*)

Det er ikke ret mange måneder siden, at mit tøj primært var sort, hvidt, gråt, blåt og andre forholdsvis neutrale farver, og så piftede jeg mine outfits op med anderledes sko og tasker, hvis jeg trængte til spragl eller farver. Men jeg skal da lige love for, at der er sket et eller andet med min tøjstil, efter jeg er blevet mor. Man kan nærmest dele min garderobe op i to; den ene del er sort/hvid og fra før fødslen, og den anden er farverig og spraglet og er fra efter fødslen. Det kan rent faktisk deles op i 2017 og 2018 (eftersom Elvira er født d. 31/12. Høhø).

Jeg er jævnt tilfreds med den udvikling, min garderobe (og jeg selv) har taget, og nu ææææælsker jeg print og farver. Og dét skal da hyldes! Og deles! Så her* er en af mine mest farverige kjoler. Fra Monki. Til sølle 300kr. Jeg er SÅ glad for den og håber, at I deler min begejstring. Mon I har bemærket den lille forandring i min garderobe? 😉

Kjolen kan findes her*. Sokkerne kan findes her*.

Skriv en kommentar

 • Rebekka

  Den er så smuk den kjole! Jeg har virkelig overvejet den, men frygter om den er god til min blege hud – bum bum…
  Hvordan er den i størrelsen, er den sådan meget løs i taljen/lidt oversize i det? Er meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle vælge, hvis det var – om man skal gå en eller to størrelser ned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Altså JEG er bleg nu, og jeg er sgu bare hoppet i den alligevel 😉 Den er løs over det hele og også løs i taljen, så hvis du kan passe den i armene, kan du godt stå en størrelse ned. Den er virkelig lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Og jeg som troede at det bare var mig, inden jeg fødte min datter for 2 måneder siden var jeg også sort/hvid pigen. Men efter jeg har født skal der bare smæk på farverne og der skal ske noget. Glad for jeg ikke er den eneste der har fået det sådan ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hahaha, jeg har det på præcis samme måde. Det er skørt, men nu også meget forfriskende. Og så er det jo perfekt til sæsonen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kender det alt for godt! Jeg fødte for en måned siden, og jeg har lige købt en karry-gul dunjakke. Det havde jeg ikke gjort før fødslen jeg synes man bliver meget inspireret af alt det mønstret og farverigt børnetøj, man lige pludselig skal købe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Ja, det kan da godt være, at du har ret i, at alt børnetøjet har en indflydelse. Det er skørt, som det kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Haha! Den der jakke lyder iøvrigt mega lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ser seriøst godt ud til dig med flere farver

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES FØRSTE FERIE SOM FAMILIE