6 LÆKRE LEO NEDERDELE

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER*

Det var lige til at snuble over ordene med den titel, hva’? 😀 Haha. Jeg prøvede bare lige at være sjov og kreativ….

Ikke desto mindre så skal det altså handle og lækker leo, nemlig disse fine nederdele. Jeg har her til morgen selv sidder og surfet nettet igennem for leopard nederdeler, og jeg er endt med at klikke denne* og denne* hjem, og jeg overvejer gevaldigt denne*! Og det tænkte jeg da, at jeg lige ville dele med jer, hvis I har sammen forkærlighed for leopard denne sæson, som jeg har. Jeg har allerede en leopardkjole, som jeg glæder mig til at hoppe i igen, når jeg ikke længere ammer! Har I en favorit af nederdelerne?

Jeg har forresten bestilt begge nederdele i str. 38, da begge skal sidde i taljen. De har endda begge elastik i livet, så jeg er ret sikker på, at de passer.

Skriv en kommentar

  • Sofie

    Hej Frederikke
    Vil du ikke dele et indlæg med de tanker du gjorde dig om at være forholdsvis ung mor. Jeg har altid gerne selv ville have børn tidligt, men selv som 24 årig kan jeg føle mig meget ung med det ønske når jeg stadig er i gang med min uddannelse og alle mine venner skal være mindst 30 år før de vil tænke på børn. Så ja, del gerne hvordan din familie/venner osv. har håndteret det og hvad dine egne tanker om at blive mor tidligt indebar.
    Hilsen Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg