Hjem Uncategorized 40% RABAT PÅ TO AF MINE YNDLINGS ITEMS

40% RABAT PÅ TO AF MINE YNDLINGS ITEMS

af Frederikke Egel

NELLY NEDERDEL (her*)

NELLY KJOLE (her*)

Hej piger. I har nok set ovenstående to items på min Instagram, da det er to ting, jeg har været rigtig glade for. Hehe. Men det er altså også to ting, som I har efterspurgt links til flere gange efterfølgende, og nu er begge dele altså sat ned med 40% rabat!!!! 40%! Det er altså virkelig meget at spare. Jeg ved ikke, hvor længe tilbuddet gælder, så det er med at slå til nu, hvis I har luret på noget af det – og så ville jeg da også lige tjekke de andre ting ud hos Nelly*, hvis I nu alligevel skal bestille. Der er nemlig rigtig mange fine ting i øjeblikket!! Det var faktisk bare lige dét, jeg ville tippe om :* God aften!

You may also like

Skriv en kommentar