40% RABAT PÅ TO AF MINE YNDLINGS ITEMS

GRAVID? HER KAN DU HENTE 8 GRATIS BABYKASSER/STARTPAKKER

Psssst … dette er altså ikke reklame eller sponsoreret indhold! (Men jeg er da åben for samarbejdsmuligheder 😉 hæhæ)

Da jeg var gravid, var Mark og jeg ude og hamstre.. Sådan for real! Og det var faktisk en kæmpe hjælp. For når man aldrig har været gravid før eller tidligere har bidt mærke i, hvad andre gravide eller mødre køber til deres børn, så er man altså pænt meget på bar bund, når det er ens egen tur. Så da jeg blev gravid og skulle til at have styr på mit liv (og babys) Googlede jeg løs. Men med alt den Googling kunne jeg lige så godt købe alt i verden… For alle havde forskellige holdninger til, hvad der var bedst.

Så vi besluttede, at vi ville besøge alle de steder, der tilbyder gratis babypakker, så vi kunne prøve deres ting af og selv vurdere, hvad der virkede bedst for os.

Vi besøgte i alt 8 butikker, hvor man kunne hente de lækreste startpakker/babykasser med en masse skønne ting til baby, der kunne give os et godt udgangspunkt for at have fyldt op på puslelageret samt en idé om, hvad vi måske burde købe mere af. Og de 8 steder vil jeg tippe jer om, så I kan få lige så meget glæde af dem, som vi har haft. For hvordan ved man, hvilke bleer der er gode til nyfødte? Eller hvilke sutter man skal have? Når man aldrig har prøvet det før?

De eneste krav for at modtage pakkerne er, at man tilmelder sig på deres hjemmesider og accepterer af modtage nyhedsbreve fra dem, INDEN man henter pakkerne. De skal nemlig scanne en slags ordrebekræftelse. Så det skal man altså lige være indstillet på. Man kan selvfølgelig bare afmelde sig igen, men man giver altså tilladelse til at de må gemme din mail og oplysninger, og så sender de ellers løs af mails. Føtex og Babysam er især slemme, men Babysam skriver også ud om både gode rabatter og tilbud, hvilket egentlig også er meget rart, så man ikke køber en ny autostol til fuldpris en andet sted, når der er 30% rabat på autostole i næste weekend hos Babysam. Hvilket der allerede har været et par gange, mens jeg har været tilmeldt. 😉

Der er direkte link til de steder, hvor I tilmelder jer, hvis I klikker på butiksnavnet over billedet. Hos Matas skal man opgradere sit abonnement til “Mor”, og så kan man hente sin pakke. Hos de andre skal man bare udfylde formularen. Liberos pakke kan man hente i Føtex, samtidig med at man henter deres egen pakke. Det er lidt omfattende det hele, men hvis I ser på den samlet mængde af indhold, så er det altså det værd. I hvert fald efter min mening.

Jeg håber, at I kan bruge indlægget!

SUPERBRUGSEN

BABYSAM

FAKTA

FØTEX + LIBERO

REMA 1000

LIDL

MATAS

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40% RABAT PÅ TO AF MINE YNDLINGS ITEMS